DOMOV

Zavarovanje za tujino

Potrebujem zavarovanje za tujino? Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja za tujino ni dovolj?

Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja za tujino povrne stroške samo v višini cen, ki bi jih za enake storitve plačali v Sloveniji. Ker so v tujini stroški zdravljenja velikokrat višji, vam v Sloveniji razlika ne bi bila povrnjena. Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja za tujino ne krije storitev v zasebnih ambulantah, ki jih je v tujini veliko več kot pri nas. Evropska kartica ne krije stroškov morebitnega prevoza v Slovenijo.

Pri nas lahko sklenete naslednja zavarovanja za tujino:

GENERALI ZAVAROVALNICA

Zavarovanje v tujini Generali Tujina

Tujina je zavarovanje za tujino, ki krije nujne stroške zdravljenja v tujini, prevoz v domovino, izgubo ali krajo prtljage in osebnih dokumentov, preklic leta ali zamudo prtljage. Zavarovanje Tujina vam bo v primeru težav v tujini omogočilo pomoč in zdravstveno oskrbo. Za hitro rešitev težav 24 ur na dan v slovenskem jeziku skrbi Asistenčni center, kjer je na voljo tudi medicinsko osebje.

VZAJEMNA TUJINA

Nudimo vam individualno, družinsko ali skupinsko zavarovanje za tujino. Družine ali skupine, ki potujejo skupaj imajo ugodnejšo premijo. Za družino se štejejo starši in otroci do dopolnjenih 21 let starosti, ki potujejo skupaj. Za skupino se šteje 10 ali več oseb. Z doplačilom se lahko zavarujejo tudi aktivni športniki in osebe starejše od 70 let.

CORIS

Zavarovanje za tujino z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

Če ste v tujini zasebno ali službeno, vas nesreča lahko ujame kjerkoli, zato je prav, da ste nanjo pripravljeni. Asistenčni center vam bo pomagal od prvega klica do prihoda domov in bo v neposrednem stiku z vašo bolnico ali lečečim zdravnikom, da boste kar najhitreje dobili najbolj točne informacije.