DOMOV

Potovanja

ZAGOTOVLJENO

V letu 2020 Dunaj obeležuje 250-letnico rojstva velikega skladatelja Ludwiga van Beethovna. Po stopinjah slavnega skladatelja bomo šli tudi mi.

ZAGOTOVLJENO

Kopački rit, plovba, križarjenje, Donava, Hrvaška, Slavonija

Kopački rit, kjer je veličastna Donava ustvarila pravi čudež narave. Poskusili bomo najboljše ribiške jedi v Apatinu in uživali v Subotici in Pécsi.

ZAGOTOVLJENO

Stopnišči in med njima rožni grmi in travnik

Vabljeni na vnovično odkrivanje Toskane, kjer vas bodo tokrat pod vodstvom dr. Jureta Vuge navdušile vile slavne renesančne družine Medičejcev!

ZAGOTOVLJENO

Kupola Kazanske cerkve v Sankt Peterburgu

Čudovito križarjenje s 1.600 km dolgo plovbo po Volgi od Moskve do St. Peterburga! V ceni tudi ogledi po programu in nastanitev v kabini z oknom!

Tris prečudovitih baltskih držav: Latvija, Estonija in Litva.

ZAGOTOVLJENO

Rdeča cerkev na dvorišču v Žiči v Srbiji

Pod vodstvom edinstvenega dr. Šerbelja bomo obiskali starodavne samostane Srbske pravoslavne cerkve, spomenike porajanju srbske državnosti in kulture.

ZAGOTOVLJENO

Zeleni severni sij nad zasneženo pokrajino

Najlepše znamenitosti Finske, Norveške in Švedske. Z Nordkappom in Lofotskimi otoki!

Švica, ena najbolj urejenih držav na svetu, kjer visoka gorovja skrivajo prelepa mesta, vasice in naravne lepote. Pa tudi najboljšo čokolado :)

Adrenalinska tura z žičnicami! Sacra di San Michele, Le Puy-en-Velay, Grande Chartreuse, Annecy - alpski biser, Chamonix, prestolnica francoskega alpinizma.

ZAGOTOVLJENO

Skupinska fotografija dunajskih filharmonikov

Luksuzno križarjenje z dunajskimi filharmoniki. Uživajte v vrhunskih koncertih in gastronomskih stvaritvah vrhunskih kuharskih mojstrov!

Potovanje leta po izboru naše agencije! Usedom in Rügen, prostrane peščene plaže z značilnimi pomoli in tradicionalnimi kopalnimi košarami, Kolos iz Prore, Narodni park Jasmund, rdeče mesto Stralsund (Unesco), Park naravne dediščine Rügen ...

Portugalska, dežela slavnih pomorščakov, ribiških vasic in pisanih čolnov, dežela odličnega portovca, pa tudi dežela nostalgičnega fada!

Pod vodstvom odličnega dr. Šerbelja se bomo tokrat odpravili nekoliko bolj proti severu, kjer bomo odkrivali umetnostne in zgodovinske dragulje v dolinah Rena in Mozele

Obiščite mesto odličnih umetnostnozgodovinskih spomenikov, ki so ga že leta 1995 uvrstili na Unescov seznam svetovne dediščine. Skupaj pa bomo odkrili tudi čare neapeljske obale.

Spoznavali bomo gastronomijo, obiskali sejem okusnih tartufov, poskusili odlično oljčno olje, parmezan in balzamični kis! V Bologni nas čaka obisk tematskega parka italijanske kulinarike – FICO Eataly World.

Vožnja z ladjo po delti Neretve - fotosafari, obiranje mandarin, kosilo na plantaži mandarin, zabava, ples in še kaj! Spotoma še Dubrovnik in Ston!

Jordanija je prelepa bližnjevzhodna dežela, ki skriva stara rimska mesta, čudovite puščavske gradove, v skalo izdolbeno 2500 let staro Petro in še več! Obiščimo jo skupaj!