DOMOV

Potovanja

ZAGOTOVLJENO

Kupola Kazanske cerkve v Sankt Peterburgu

Čudovito križarjenje s 1.600 km dolgo plovbo po Volgi od Moskve do St. Peterburga! V ceni tudi ogledi po programu in nastanitev v kabini z oknom!

Tris prečudovitih baltskih držav: Latvija, Estonija in Litva.

ZAGOTOVLJENO

Rdeča cerkev na dvorišču v Žiči v Srbiji

Pod vodstvom edinstvenega dr. Šerbelja bomo obiskali starodavne samostane Srbske pravoslavne cerkve, spomenike porajanju srbske državnosti in kulture.

ZAGOTOVLJENO

Zeleni severni sij nad zasneženo pokrajino

Najlepše znamenitosti Finske, Norveške in Švedske. Z Nordkappom in Lofotskimi otoki!

Švica, ena najbolj urejenih držav na svetu, kjer visoka gorovja skrivajo prelepa mesta, vasice in naravne lepote. Pa tudi najboljšo čokolado :)

PRESTAVLJENO! Poletje je kot nalašč za obisk ene najrazvitejših in najlepših držav na svetu, mogočne Švice. Travniki in zasneženi vrhovi, do koder nam seže pogled.

Adrenalinska tura z žičnicami! Sacra di San Michele, Le Puy-en-Velay, Grande Chartreuse, Annecy - alpski biser, Chamonix, prestolnica francoskega alpinizma.

ZAGOTOVLJENO

Kopački rit, plovba, križarjenje, Donava, Hrvaška, Slavonija

Kopački rit, kjer je veličastna Donava ustvarila pravi čudež narave. Poskusili bomo najboljše ribiške jedi v Apatinu in uživali v Subotici in Pécsi.

ZAGOTOVLJENO

Skupinska fotografija dunajskih filharmonikov

Luksuzno križarjenje z dunajskimi filharmoniki. Uživajte v vrhunskih koncertih in gastronomskih stvaritvah vrhunskih kuharskih mojstrov!

Potovanje leta po izboru naše agencije! Usedom in Rügen, prostrane peščene plaže z značilnimi pomoli in tradicionalnimi kopalnimi košarami, Kolos iz Prore, Narodni park Jasmund, rdeče mesto Stralsund (Unesco), Park naravne dediščine Rügen ...

PRESTAVLJENO! Odkrijte Poljsko! Srečajte se z Baltskim morjem in velikimi poljskimi možmi ter občudujte čudovite draguljarske izdelke iz jantarja. Obiskali bomo tudi rojstni kraj papeža sv. Janeza Pavla II.

Portugalska, dežela slavnih pomorščakov, ribiških vasic in pisanih čolnov, dežela odličnega portovca, pa tudi dežela nostalgičnega fada!

Pod vodstvom odličnega dr. Šerbelja se bomo tokrat odpravili nekoliko bolj proti severu, kjer bomo odkrivali umetnostne in zgodovinske dragulje v dolinah Rena in Mozele

ZAGOTOVLJENO

Stopnišči in med njima rožni grmi in travnik

Vabljeni na vnovično odkrivanje Toskane, kjer vas bodo tokrat pod vodstvom dr. Jureta Vuge navdušile vile slavne renesančne družine Medičejcev!

Obiščite mesto odličnih umetnostnozgodovinskih spomenikov, ki so ga že leta 1995 uvrstili na Unescov seznam svetovne dediščine. Skupaj pa bomo odkrili tudi čare neapeljske obale.

PRESTAVLJENO! Obiščite slavno in največje italijansko jezero in lepote, ki ga obdajajo! Letoviški mesteci Sirmione in Salò, Lonato s palačo Podestà, park Sigurtà, ki velja za najlepši park v Italiji, na zahodni obali jezera pa bomo obiskali kraj Limone, ki slovi po nasadih dišečih limon ...

Spoznavali bomo gastronomijo, obiskali sejem okusnih tartufov, poskusili odlično oljčno olje, parmezan in balzamični kis! V Bologni nas čaka obisk tematskega parka italijanske kulinarike – FICO Eataly World.

PRESTAVLJENO! Sončna dežela zelenih gričev, srednjeveških mest, starih gradov, velikih umetnin, dobrega vina ...

PRESTAVLJENO! Potovanje za sladokusce! Odkrijte pogosto prezrte bisere Toskane in Umbrije, prevzelo vas bo bučanje Marmornega slapu in rojstna hiša velikega Michelangela!

Vožnja z ladjo po delti Neretve - fotosafari, obiranje mandarin, kosilo na plantaži mandarin, zabava, ples in še kaj! Spotoma še Dubrovnik in Ston!

PRESTAVLJENO! Ravenna, mesto, ki so ga mnogi vladarji obogatili s prekrasnimi umetnostnimi zakladi, ki zaradi povezave z Bizancem predstavljajo vrh bizantinskega umetnostnega kanona! To še posebej velja za prečudovite mozaike! Oglejmo si jih skupaj!

PRESTAVLJENO! Obiščite glavne znamenitosti najslavnejše in najlepše pokrajine na svetu, Toskane! Firence, Pisa, Lucca, Volterra in San Gimignano!

Jordanija je prelepa bližnjevzhodna dežela, ki skriva stara rimska mesta, čudovite puščavske gradove, v skalo izdolbeno 2500 let staro Petro in še več! Obiščimo jo skupaj!