DOMOV

Počitnice

Ste za počitnice na enem najatraktivnejših otokov v Jadranu? Želite bivati v hotelu sredi borovega gozdička, ki ponuja neskončne sprehajalne možnosti? Potem vas vabimo na Hvar! 2 termina: junija in septembra!

Na pot v majhni skupini! 6-dnevno potovanje po najlepših kotičkih Provanse - mirne srednjeveške vasice, oljke, ciprese, pinije, vinogradi, dišeča sivka, prelestne barve, kozarček pastisa ...

Vabljeni na oddih v manjši skupini na Južno Tirolsko v dolino Anterselva - tja se odpravljamo s prevozom in vodnikom. Bivanje v značilnem in ljubkem tirolskem hotelu z odlično hrano sredi gorskih travnikov, gozdov in vrhov na 1550 m. Izleti v nadvse slikovito okoliško naravo ali počivanje na hotelskem vrtu!

Vabljeni na počitniško potepanje v idlično dolino Passiria na Južnem Tirolskem (Italija), kjer boste uživali v tradicionalnem družinskem hotelu z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami, odpočili pa si boste v bazen ali savni. Vsak dan vas bo naš vodnik odpeljal na odkrivanje prelepe okolice . kanjon reke Passirio, grad Trauttmansdorff z najlepšim botaničnim vrtom, slikoviti Merano, dolina Venosta ... za konec pa še Bolzano z ledenim možem!

Počitnice v osrčju Dolomitov v dolini Val di Fassa. Bivanje v tradicionalnem hotelu z vsakodnevnimi izleti v slikovito okolico visokih gora: vilinska Moena, vzpon z žičnico med vrhove pogorja Rosengarten, Alleghe, z žičnico pod Marmolado, alpsko jezero Carezza, prelaz Pordoi ...

Na pot v manjši skupini! Preživite počitnice v Bad Hofgasteinu, znanem avstrijskem termalnem letovišču. Dolina Gastein ali »dolina zdravja«, saj tukaj najdemo kar dva termalna vrelca in zdraviliško jamo, ki blagodejno vpliva na revmatske, respiratorne in druge kronične težave. Domačini vas bodo v dolini zdravja gostili v luksuznem hotelu 4*. »Alpen Veda Spa« z neomejeno uporabo notranjega bazena, savne in whirlpoola.

Peščene plaže, toplo morje, sprehodi ob obali ... Slikoviti izleti z ladjo: otok Biševo z Modro špiljo ter z ladjo okoli otoka Vis.

Pridružite se na čudovitih počitnicah na osamljenem otočju Lastovo. Raj za ljubitelje narave in edinstvene otoške kulture!

Šest dni na Tirolskem v pravem tirolskem hotelu, kjer nas bodo razvajali z dobro hrano! Hotel nudi prav vse, da se bomo dobro počutili, tudi savno in bazen na lepem vrtu!

Počitnice v čudovitem gorskem ambientu, namestitev v groskem hotelu 3*. Vodeni izleti v okolico: z zobato železnico pod Rochers de Naye, Ženeva, Lausanne, Montreux, mondeno letovišče Gstaad, čokolada Cailler, srednjeveški Yvoire v Franciji ...

Lastovsko otočje so leta 2006 razglasili za naravni park. Obala je večinoma nedostopna, v notranjosti pa so med številnimi griči rodovitna kraška polja z vinogradi in oljčni gaji.

Peščene plaže, toplo morje, sprehodi ob obali ... Slikoviti izleti z ladjo: otok Biševo z Modro špiljo ter z ladjo okoli otoka Vis.

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena! Vse sobe z balkonom in pogledom na morje! Od hotela do plaže le nekaj metrov! Z vodenimi izleti!

Vodeni izleti: Heiligenblut, Grossglockner, Zell am See, po panoramski cesti na Kitzbüheler Horn in Kitzbühel, Kaprunska dolina in še več!

Odličen hotel v čudovitem mediteranskem parku z bazenom v bližini Supetarja le 150 m do peščene plaže z veliko sence, neskončne sprehajalne možnosti, vodeni izleti po otoku!

Nastanitev v odličnem hotelu 4* v vasici Petrčane z zunanjim in notranjim bazenom! Oglejmo si starodavni mesti Zadar in Nin, Narodni park Paklenica in zaplujmo po kanjonu reke Zrmanje.

Korčula, otok znan po čudovitih plažah, odlični gastronomski ponudbi in lokalnih vinih: plavac, pošip in rukatac, vrhunsko pa je tudi korčulsko oljčno olje!

Sredi čudovitega narodnega parka. Raj za sprehajalce, kopanje v kristalno čistem morjuali pa v toplem jezeru, izleti z ladjo, avtobusom in peš, občudovanje naravne in kulturne dediščine.