DOMOV

Po Sloveniji s turističnimi boni

Pobrskajte med ponudbo, pri kateri lahko izkoristite turistične bone – v celoti ali delno. Zasnovali smo pakete z avtobusnim prevozom in vodenimi izleti ter strokovna potovanja po Sloveniji, kjer lahko za nočitve koristite turistične bone. Del paketa plačate pri nas, nočitve pa uredite s koriščenjem turstičnega bona v namestivah.

Seveda se lahko z nami odpravite tudi, če ste turistični bon že izkoristili. V tem primeru nočitve plačate brez turističnega bona.

*Možne so spremembe terminov glede na sproščanje ukrepov.

Vabljeni na dvodnevno strokovno ekskurzijo po slovenski Istri z vodstvom umetnostnega zgodovinarja dr. Ferdinanda Šerbelja. Socerb, Hrastovlje, Koštabona, Krkavče, Sv. Peter, Strunjan, Piran in istrska pojedina!

ZAGOTOVLJENO

Možnost koriščenja turističnih bonov! Aktivne počitnice s prevozom in izleti v Radence, v deželo sonca in termalnih izvirov! Obisk Prekmurja in Slovenskih goric.

ZAGOTOVLJENO

Možnost koriščenja turističnih bonov! V osrčju Rogaške Slatine, s pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S 194 zgodovinskimi sobami popelje goste nazaj v obdobje princese Sissi!

ZAGOTOVLJENO

Aktivne počitnice v Termah Dobrna - s prevozom in vodenimi izleti. V ceni: avtobusni prevoz, vodena izleta prvi in zadnji dan, 5 polpenzionov, kopanje v bazenih s termalno vodo, brezplačen najem kopalnega plašča, 1x posvet pri zdravniku in 1x zdravstvena storitev v medicinskem centru (protibolečinske ali termo terapije), 1x parafinska obloga za roke, brezplačen wi-fi.