DOMOV

Na pot v manjši skupini

Privoščite si oddih na luksuznih destinacijah v objemu narave in kulture, a brez množičnega turizma. Odpravite se na pot v manjši skupini, kjer bo doživetje bolj pristno, domače in neponovljivo!

Preverite ponudbo ali nas kontaktirajte za več informacij … Z veseljem vam bomo svetovali najboljšo destinacijo.

Na pot v majhni skupini! 6-dnevno potovanje po najlepših kotičkih Provanse - mirne srednjeveške vasice, oljke, ciprese, pinije, vinogradi, dišeča sivka, prelestne barve, kozarček pastisa ...

Vabljeni na oddih v manjši skupini na Južno Tirolsko v dolino Anterselva - tja se odpravljamo s prevozom in vodnikom. Bivanje v značilnem in ljubkem tirolskem hotelu z odlično hrano sredi gorskih travnikov, gozdov in vrhov na 1550 m. Izleti v nadvse slikovito okoliško naravo ali počivanje na hotelskem vrtu!

Na pot v manjši skupini! Preživite počitnice v Bad Hofgasteinu, znanem avstrijskem termalnem letovišču. Dolina Gastein ali »dolina zdravja«, saj tukaj najdemo kar dva termalna vrelca in zdraviliško jamo, ki blagodejno vpliva na revmatske, respiratorne in druge kronične težave. Domačini vas bodo v dolini zdravja gostili v luksuznem hotelu 4*. »Alpen Veda Spa« z neomejeno uporabo notranjega bazena, savne in whirlpoola.

Počitnice v osrčju Dolomitov v dolini Val di Fassa. Bivanje v tradicionalnem hotelu z vsakodnevnimi izleti v slikovito okolico visokih gora: vilinska Moena, vzpon z žičnico med vrhove pogorja Rosengarten, Alleghe, z žičnico pod Marmolado, alpsko jezero Carezza, prelaz Pordoi ...