DOMOV

Enodnevni izleti

Obisk čudovitega Mozirskega gaja, kjer lahko že skoraj štiri desetletja uživamo v prečudovitem naravnem okolju parka, od leta 2016 pa je park odprt tudi v decembrskem času, ko ga okrasijo z okoli 1,2 milijona božičnimi lučkami, oblikovanimi v atraktivne oblike, ki ustvarjajo božično bajko! Svoje želje bomo lahko zaupali pravljičnim vilam, se okrepčali s sladkimi prigrizki in vročim kuhanim vinom in se prepustili čudežem narave pozimi.

ZAGOTOVLJENO

Rifnik - Sladka gora - Rogatec - Rogaška Slatina

ZAGOTOVLJENO

Enodnevni izlet v Kozjanski park: Rogaška Slatina - Dobje pri Planini - Pilštajn - grad Podsreda - Levstikov mlin na Bistrici - Bizeljsko

Narodni park Brioni, ena najbolj obiskanih hrvaških znamenitosti nas pričakuje. Ogledali si bomo Fažano in se z ladjo zapeljali na otočje!

Povzpeli se bomo na Pyramidenkogel, najvišji leseni stolp na svetu in uživali v razgledu na Vrbsko jezero! Spotoma se ustavimo še v dolini Poden!

Odpravimo se na odkrivanje doline reke Radovne, ki skriva ene najlepših kotičkov naše domovine. Blejski vintgar, Mojstrana, slap Peričnik in še več!

Napoleonika - plovba iz Sesljana v Trst - Trst

Obiskali bomo na novo odprto Pot med krošnjami in uživali v razgledih na Pohorske gozdove. Ustavili se bomo pri futurističnem KSEVT-u.

Odrinimo na poletno pravljico med vršace Karnijskih alp. Spoznali bomo Socchieve, Mediis, Sauris di Sotto, Sauris di Sopra!

Skočili bomo čez mejo k našim zahodnim sosedom, kjer si bomo ogledali Rabeljsko jezero, ki je tesno povezano tudi z našo zgodovino.

Na dunajski železnici se bomo peljali z vlakom čez slikoviti Semmering. Vožnja skozi množico predorov in prelepi razgledi nas bodo navdušili!

Skupaj bomo odkrivali okolico svetovno znanega Gardskega jezera, mogoče bomo poskusili pa tudi kakšno kapljico limonovca!

Reka bo posebej prijetna za obisk med njenim prestolovanjem evropskemu kulturnemu prostoru. Hrvaško narodno gledališče, Trsat, Korzo in še več!

Letos se bomo na Martinovo odpravili v Prlekijo. Znana vinska regija prijaznih domačinov nas bo pričakala v pravem veselem vzdušju!