DOMOV

Enodnevni izleti

ZAGOTOVLJENO

Dvorišče pred gradom na Štajerskem

Pod vodstvom odličnega dr. Ferdinanda Šerbelja se bomo tokrat odpravili na odkrivanje čudovitih baročnih spomenikov na Štajerskem!

Odrinimo na poletno pravljico med vršace Karnijskih alp. Spoznali bomo Socchieve, Mediis, Sauris di Sotto, Sauris di Sopra!

Skočili bomo čez mejo k našim zahodnim sosedom, kjer si bomo ogledali Rabeljsko jezero, ki je tesno povezano tudi z našo zgodovino.

Dr. Ferdinand Šerbelj nam bo tokrat predstavil samostane zelene Dolenjske. Pleterje, Otočec, Kostanjevica na Krki in še več!

Na dunajski železnici se bomo peljali z vlakom čez slikoviti Semmering. Vožnja skozi množico predorov in prelepi razgledi nas bodo navdušili!

Dr. Ferdinand Šerbelj nas bo tokrat popeljal na odkrivanje Posočja, kjer bomo pobliže spoznali zgodovinsko dogajanje na soški fronti.

Dr. Ferdinand Šerbelj nas bo popeljal na izlet, na katerm bomo odkrivali manj znane, a vseeno prečudovite baročne Štajerske!

PRESTAVLJENO! Povzpeli se bomo na Pyramidenkogel, najvišji leseni stolp na svetu in uživali v razgledu na Vrbsko jezero! Spotoma se ustavimo še v dolini Poden!

PRESTAVLJENO! Narodni park Brioni, ena najbolj obiskanih hrvaških znamenitosti nas pričakuje. Ogledali si bomo Fažano in se z ladjo zapeljali na otočje!

Skupaj bomo odkrivali okolico svetovno znanega Gardskega jezera, mogoče bomo poskusili pa tudi kakšno kapljico limonovca!

Reka bo posebej prijetna za obisk med njenim prestolovanjem evropskemu kulturnemu prostoru. Hrvaško narodno gledališče, Trsat, Korzo in še več!

Letos se bomo na Martinovo odpravili v Prlekijo. Znana vinska regija prijaznih domačinov nas bo pričakala v pravem veselem vzdušju!