DOMOV

V maju in juniju oddajte informativno prijavo

Vam misli uhajajo na morje? Si želite preživeti dopust na enem izmed dalmatinskih otokov? Sanjate o jesenskem potovanju?

 

Res je, da je trenutna situacija glede epidemije še nejasna in turistične agencije skupaj s številnimi turističnimi destinacijami na natančnejša navodila s strani pristojnih institucij še čakamo, a mi vam ponujamo, da se prijavite zgolj informativno. Seveda vsi nestrpno čakamo, da se epidemiološka situacija po svetu normalizira, da se meje ponovno odprejo in da se bomo lahko kmalu varno odpravili tudi kam dlje kot zgolj na sprehod v okolici našega doma.

 

Iz karantene se javlja naša vodnica, Alenka Pavlica. Prisluhnite, kaj pravi:

 

 

Na počitnice vas vabi Klemen Košir

 

Informativna prijava brez plačila akontacije

Informativna prijava vam omogoča, da si rezervirate svoj dopust ne da bi vam bilo v maju in juniju za to potrebno ob prijavi plačati akontacijo. Izbirate lahko med vsemi potovanji, počitnicami in izleti v organizaciji naše agencije. Pošljite nam elektronsko sporočilo na info@quovadis.si ali nas pokličite (v juniju od torka do četrtka med 9. in 13. uro na naši telefonski številki 01 518 50 50) ter nam zaupajte svoje želje.

 

Kdaj bo potrebno plačati akontacijo?

Ko se bodo ukrepi začeli postopoma sproščati in bomo o možnostih izvedbe pridobili več informacij, vas bomo kontaktirali. Takrat se boste dokončno odločili o vaši prijavi, takrat vam bomo poslali tudi vso potrebno dokumentacijo za ureditev vaše prijave. Do takrat pa brez skrbi!

 

Preverite ponudbo potovanj, izletov in počitnic na naših spletnih straneh ter čim prej oddajte svojo informativno prijavo!