DOMOV

Prvomajska potovanja

Dušo drugega največjega otoka sredozemskega morja je oblikovala njena osamljenost. Čudovite bele plaže, skoraj divja narava, nenavadni umetnostni zakladi in nadvse prijazni domačini!

ZAGOTOVLJENO

Zakladi centralne Azije!

ZAGOTOVLJENO

Z letalom se odpravimo iz skrajnega zahoda Evrope in po mirnem letu čez atlantsko modrino zagledamo zeleno gmoto, ki je Madeira - otok bogat z bujnim rastjem in čudovitimi vasicami.

ZAGOTOVLJENO

Odkrijte Poljsko! Srečajte se z Baltskim morjem in velikimi poljskimi možmi ter občudujte čudovite draguljarske izdelke iz jantarja. Obiskali bomo tudi rojstni kraj papeža sv. Janeza Pavla II.

ZAGOTOVLJENO

Dežela med ostrogo in peto italijanskega škornja ob obali Jadranskega morja, nas bo navduševala z žitnimi polji, oljčnimi gaji, vinogradi ter izjemnimi arhitekturnimi umetninami!

ZAGOTOVLJENO

Prvomajski prazniki so kot nalašč za obisk ene najrazvitejših in najlepših držav na svetu, mogočne Švice. Travniki in zasneženi vrhovi, do koder nam seže pogled.

Dežela velikanskih vetrnic, dišečih tulipanov in lepo oblikovanih lesenih coklov nas vabi! Oglejmo si nekdanjo pomorsko velesilo.

ZAGOTOVLJENO

Tudi Puccinijeva vila in mondeno letovišče Viareggio ob Ligurskem morju ...

Umetnostni užitki, razkošne vile in popolna poustvaritev grškega antičneva bivališča!

Vis - otok prelepih plaž, sinjega morja in prelepih pejsažev, ki so bili navdih za snemanje filma "Mamma Mia"!

Ugljan, zeleni otok, ki ga prekriva omamno dišeče mediteransko rastje, še posebno čudoviti pa so nasadi oljk, saj jih na otoku najdemo več kot 180.000, otoško oljčno olje pa je eno izmed najboljših na Jadranu!

Obiskali bomo hišo velikega Luciana Pavarottija in uživali v vrhunskih okusih te kulinarične italijanske pokrajine!

ZAGOTOVLJENO

Dordonja oz. fr. Dordogne je departma v jugozahodni Franciji. Težko bi našli pokrajino, ki je bolj francoska glede na številnost privlačnih gradov, slikovitih vasi in utrjenih mest, odličnost prazgodovinskih jamskih poslikav ter glede na izvrstnost kulinarike. Lahko bi jo primerjali s Toskano, zdi pa se nam, da vas bo očarala še bolj!

Poleteli bomo v starodavno Turčijo, kjer so se zaradi ugodne lege in trgovskih poti izmenjavale različne kulture in oblasti, katerih vplivi so vidni še danes ...

Prekrasno potovanje po severni deželi Združenega kraljestva, zibelki viskija, deželi najboljših pivnic, okusnih rib, nafte, slavne zgodovine in dih jemajoče narave.

Odpravite se z nami na fantastično riževo pojedino po receptih velikega kuharskega mojstra Gabriela Ferrona in odkrijte slikovito pokrajno Cinque Terre!

ZAGOTOVLJENO

Sončna dežela zelenih gričev, srednjeveških mest, starih gradov, velikih umetnin, dobrega vina ...

ZAGOTOVLJENO

Odpravimo se na sever Italije, do enega najlepših jezer v Evropi, svetovno znanega Coma! Obiskali bomo mondene vile in uživali v naravnih znamenitostih ...

Secesijska Subotica, kosilo na salašu, plovba po Kopačkem ritu - izkusimo avtentično Panonijo!

Z ladjo na otoček Lokrum, z žičnico na Srđ in ogled arboretuma Trsteno. Skočili bomo tudi v Črno goro!

ZAGOTOVLJENO

Črna gora, dežela neponovljive in razgibane narave, prelepih kulturnih spomenikov in čisto pravega fjorda!

ZAGOTOVLJENO

Francija je sinonim za dobro vino in tega ne bo manjkalo tudi na naši poti po Alzaciji in Burgundiji. Poleg žlahtne kapljice pa bomo odkrivali tudi čare idiličnih francoskih mest.

mesto, uničeno med II. svetovno vojno, po njej pa razdeljeno na dva dela, je zdaj ena najmlajših in najlepših evropskih prestolnic.

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

KONTAKTIRAJTE NAS