DOMOV

Potovanja

ZAGOTOVLJENO

Pomladno potovanje v Izrael, deželo, kjer bomo spoznali večtisočletno zgodovino mnogih kultur in velikih nasprotij! Jaffa, Cezareja, Haifa, Akko, Nazaret, Galileja, Jordanska dolina, Jeruzalem, Kumran in Mrtvo morje, Masada, Betlehem, Ein Karem ... V ceni vse vstopnine! 40€ popusta na osnovno ceno pri prijavi do 17. januarja 2019!

ZAGOTOVLJENO

Pridružite se nam v odkrivanju skritih umetnostnih zakladov naše zahodne sosede pod vodstvom dr. Ferdinanda Šerbelja!

Čudovito križarjenje s 1.600 km dolgo plovbo po Volgi od Moskve do St. Peterburga! V ceni tudi ogledi po programu in nastanitev v kabini z oknom!

Rdeča nit našega potovanja so palače savojske kraljeve družine. Danes njihove razkošne palače z vrtovi in parki sodijo pod zaščito Unesca. Obiskali bomo najlepše med njimi!

Vabljeni na čudovito odkrivanje umetnostnih zakladov Kosova! Samostani srbske pravoslavne cerkve, znamenitosti Prištine, Prizrena, Djakovice, Peči, spotoma pa še Smederovo in Beograd.

S kulinariko Galicije, Asturije, Kantabrije in Baskije

Malta je mala državica sredi Sredozemskega morja med italijansko Sicilijo in afriškim Tunisom. Njena zgodovina je silno zanimiva, še posebej navdušuje malteška prazgodovina s svojo megalitsko tempeljsko kulturo.

Giuseppe Verdi: AIDA

Tris prečudovitih baltskih držav: Latvija, Estonija in Litva. Vstopnina v grad Trakai je vračunana v ceno!

Hiter skok pod mogočni Zugspitze, zraven pa še Benediktbeuren, violinska vas Mittenwald in še več!

Najlepše znamenitosti Finske, Norveške in Švedske. Z Nordkappom in Lofotskimi otoki!

"Canal du Midi" ali po naše "Južni prekop" je na Unescovem seznamu svetovne naravne in kulturne dediščine. Z nadvse slikovito plovbo po kanalu bomo spoznali zakaj!

Guiseppe Verdi: TRAVIATA

Obiskali bomo starodavne samostane Srbske pravoslavne cerkve, spomenike porajanju srbske državnosti in kulture.

Dežela Bazilikata leži v južni Italiji med Apulijo, Kampanjo in Kalabrijo. Bazilikata se baha s številnimi narodnimi parki, tako da ljubitelji narave in visokih gora pridejo na svoj račun. Izredno zanimiva je tudi njena zgodovina, ki sega daleč nazaj v pradavnino. Najbolj nas bodo navduševala obdobja jamskih prebivališč in cerkva v Materi, Stare Grčije (Magna Graecia) z arheološkimi parki in pa Friderika II. z mogočnimi gradovi. Lukanija (staro ime za Bazilikato) nas pričakuje! Potovanje leta po izboru naše agencije!

Darilo! 0,5 l oljčnega olja z Ugljana!

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

KONTAKTIRAJTE NAS