DOMOV

Obiranje mandarin ob Neretvi

Fotosafari, sladke mandarine, glasba in ples!

Potovanja

3 dnevi

Bosna in Hercegovina

Hrvaška

Datum

24.10. - 26.10.2020

Cena

189,00 € pri najmanj 45 osebah229,00 € pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 11,45 €Enoposteljna soba: 40,00 €

Akontacija

70,00 €

Prijavnina

15 €

Ugodnosti

5% popust na osnovno ceno za vse prijave do 3 mesece pred odhodom.

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

Vožnja z ladjo po delti NERETVE – fotosafari, obiranje mandarin, kosilo na plantaži mandarin, zabava, ples in še kaj!

Sprehod po starodavnem DUBROVNIKU!

Obzidje in utrdbe STONA

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 6. uri. Vožnja v Dalmacijo. Pod strmimi stenami Biokova se bomo ustavili v Makarski in se sprehodili po privlačnem pristaniškem mestu. Nadaljevanje vožnje ob obali vse do Neuma. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

(ta dan približno 610 km)

Zajtrk. Izlet v Dubrovnik, ki je gotovo najlepši biser Dalmacije. Skozi dolga stoletja imenitne zgodovine so nastajale prekrasne arhitekturne stvaritve, ki jih je čas na srečo ohranil tudi za nas. Mesto obdaja mogočno obzidje z obrambnimi stolpi in trdnjavami – po želji se bomo sprehodili po obzidju, od koder se nam bo odprl zanimiv razgled na mesto na eni in na morje na drugi strani.

Ogled mestnega središča: Onofrijev vodnjak, cerkev sv. Odrešenika, frančiškanski samostan s staro lekarno, Sponza, loža zvonarjev, dominikanski samostan, knežev dvor, cerkev sv. Blaža, katedrala … Prosto za počitek ali lastno odkrivanje dubrovniških lepot. Nato vožnja do začetka polotoka Pelješca, Ston, mestece s slavno zgodovino, kjer bomo občudovali občudovali obzidje, trdnjave … Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

(ta dan približno 150 km)

Zajtrk. Že sam pogled na polja zelenih dreves z oranžnimi mandarinami je nadvse privlačen, kaj šele obiranje teh žlahtnih in sočnih plodov. To mora doživeti vsakdo! Na ladji nam bodo ponudili pijačo dobrodošlice in fige in tako bomo začeli z “berbo”. Nato bomo s posebnimi neretvanskimi ladjami zapluli po slikovitih kanalih delte Neretve, opazovali naravo, fotografirali rastlinje in ptice, pluli bomo po jezeru Kuti in si privoščili bogato kosilo. Vrnitev v Ljubljano.

(ta dan približno 590 km)

Ni zemljevida poti.

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 2 polpenziona (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC), obiranje mandarin - vsak udeleženec dobi 5 kg, pijača dobrodošlice (žganje in fige), vožnja z ladjo po delti Neretve - fotosafari, kosilo v restavraciji z živo glasbo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi