DOMOV

Počitnice v Primoštenu

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena!

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

05.09. - 12.09.2020

Cena

499,00€ pri najmanj 45 osebah559,00€ pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 27,95 €Enoposteljna soba: 168,00 €

Akontacija

170,00€

Prijavnina

15,00€

Ugodnosti

5 % popust na osnovno ceno za prijave do 3 mesece pred odhodom!

Darilo: zdravstveno zavarovanje v tujini AS!

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena!
Vse sobe z balkonom in pogledom na morje!
Od hotela do plaže le nekaj metrov!
Vodeni izleti: slapovi Krke, Trogir, Primošten, Šibenik …

Do plaže: 50 m
Do središča Primoštena: 500 m
Hotel 3* se nahaja v senci borovcev na polotoku Raduča v bližini Primoštena. Hotel sestavlja več trinadstropnih stavb, ki so med seboj povezane, do višjih nadstropij vas lahko popelje tudi dvigalo. Vse sobe so z balkonom ali teraso ter pogledom na morje. V sobah je mini bar, klimatska naprava, sušilec las in SAT TV. Za goste so brezplačno na voljo zunanji oz. notranji bazen z ogrevano morsko vodo (26–28 °C), savna in fitnes.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 8. uri. Vožnja v Dalmacijo vse do Biograda na Moru, ki leži na malem polotočku. Sprehod po prijetnem letoviškem mestecu. Nadaljevanje vožnje v Primošten do našega hotela, ki se nahaja na polotoku Raduča, kjer bomo ostali ves čas našega bivanja. Nastanitev, večerja in nočitev.

(ta dan približno 430 km)

Zajtrk. Peš se bomo sprehodili do starega dela Primoštena iz 16. stol., ki je bil nekdaj samostojen otoček, tekom stoletij pa so leseni most nadomestili z nasutjem in tako je nastal prikupen polotok. Ogledali si bomo glavni trg, kjer so čudovite kamnite hiše, se povzpeli do cerkvice sv. Jurija iz 15. stol. ter uživali na mestni rivi. Prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Ta dan si bomo ogledali Trogir. Obzidano srednjeveško mestno jedro je nastalo na ostankih grškega in rimskega mesta. Od 13. do 16. stol. je bilo tukaj pomembno kulturno in umetnostno središče Dalmacije. Sprehod po mestu z ogledom glavnih znamenitosti, še posebej katedrale z znamenitim Radovanovim portalom. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 80 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Po želji možnost celodnevnega izleta z ladjo (odločitev in plačilo vodniku na poti) do Narodnega parka »Slapovi Krke« s kosilom. Reka Krka je kraški fenomen, ki se prebija skozi apnenčasti svet proti morju in na poti ustvarja številna jezera, brzice in slapove. Na sprehodu skozi park si bomo ogledali vse te naravne lepote, vodne mline in etnografski muzej, seveda pa se bomo najdlje zadržali pri mogočnem slapu z imenom Skradinski Buk.

Zajtrk. Vožnja v Šibenik. Mesto leži v prelepem zalivu pod mogočnimi, nedavno obnovljenimi trdnjavami nedaleč od izliva reke Krke v morje. Ponaša se s čudovitimi spomeniki, med katerimi je gotovo najznamenitejša gotsko-renesančna katedrala sv. Jakoba, mojstrovina velikih arhitektov in kiparjev Juraja Dalmatinca in Nikole Florentinca. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

(ta dan približno 60 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja mimo Zadra do Novigradskega morja, kjer se bomo podali na plovbo z ladjo po kanjonu reke Zrmanje, ki izvira pod Velebitom iz močnega kraškega izvira in se izliva v Novigradsko morje. Med plovbo nas čakajo čudoviti razgledi na pokrajino, kjer so v šestdesetih letih 20. stol. posneli filme o Vinetouju, poglavarju Apačev iz romanov Karla Maya. In še vrnitev v Ljubljano.

(ta dan približno 440 km)

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z balkonom in pogledom na morje, lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki in večerje) v hotelu s 3 zvezdicami, izleti po programu (razen izleta peti dan), osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi in plovba po kanjonu reke Zrmanje niso vračunani.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi