DOMOV

Počitnice na Visu v juliju

Otok filma "Mamma mia"

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

17.07. - 24.07.2021

Cena

539,00€ pri najmanj 40 osebah579,00€ pri najmanj 30 osebah639,00 € pri najmanj 20 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 35,00€Enoposteljna soba: 105,00€Soba z balkonom ali teraso: 42,00€

Akontacija

30% cene aranžmaja

Prijavnina

15,00€

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

SONČENJE NA PEŠČENIH PLAŽAH, KOPANJE V ČISTEM IN TOPLEM MORJU, SPREHODI OB OBALI …

SLIKOVITI IZLETI Z LADJO:

OTOK BIŠEVO Z MODRO ŠPILJO

Z LADJO OKOLI OTOKA VIS

Tudi v terminu od 4. do 11. septembra 2021

Do plaže: 10 m – peščena plaža

Skromen, a urejen hotel 2* se nahaja v kraju Komiža. Pred hotelom se nahaja ena najlepših plaž! V sobah je hladilnik in SAT TV. Hotel ima več nadstropij in dvigalo, na voljo je brezplačni brezžični internet. Zajtrki so samopostrežni, večerje strežene.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 4.30. Vožnja v Split, največje mesto Dalmacije in veliko pristanišče. Od tod se bomo s trajektom odpeljali na Vis, otok v srednjedalmatinskem arhipelagu, ki slovi po milem podnebju, bujnem mediteranskem rastju in modrem ter nadvse čistem morju. Nadaljevanje poti na zahodni del otoka v Komižo. Naš hotel leži sredi zelenja ob lepi plaži. Nastanitev, večerja in nočitev.

(ta dan približno 470 km)

Zajtrk. Komiža je stara ribiška vasica in pristanišče, ki ima zelo slikovito lego pod hribom Hum (587 m) – to je tudi najvišji vrh otoka, obkrožajo pa ga lepe peščene plaže. Ogledali si bomo glavne znamenitosti, Ribiški muzej v beneški kuli, sprehodili se bomo do samostana sv. Nikolaja. Prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. Večerja in nočitev.

ZajtrkProsto za kopanje, sprehode ali počitek. Večerja in nočitev.

Ali pa po želji izlet z ladjo (doplačilo) na otoček Biševo. Na otočku je več jam – špilj, najlepša in najbolj obiskana pa je Modra špilja v zalivu Balun. V jamo, ki jo ob lepem vremenu in mirnem morju atraktivno ožarja modra svetloba, se bomo peljali z manjšimi čolni. Nato se bomo z ladjo zapeljali še na drugo stran otoka v Porat, kjer bo kosilo. Popoldne vrnitev v Komižo.

Zajtrk. Izlet v notranjost otoka. Videli bomo Titovo špiljo, letališče in druge otoške zanimivosti, po želji se bomo ustavili na pokušnji dobrega domačega vina. Prosto popoldne za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 30 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. Večerja in nočitev.

Ali pa po želji izlet z ladjo (doplačilo) okoli otoka Vis. Najprej plovba do slikovite peščene plaže v “uvali” Stiniva – kopanje. Nadaljevanje plovbe po južni obali otoka do malega nenaseljenega otočka Ravnik, ki slovi po Zeleni špilji. Nato plovba v zaliv Smokova, kjer bo kosilo na ladji, čas pa bo tudi za kopanje. Popoldne ogled vojnih tunelov (tu so bile zasidrane vojne ladje med NOB) v zalivu Parja. In še zanimiva plovba po severni obali Visa nazaj v Komižo.

Zajtrk. Vožnja v glavno mesto otoka – v Vis, starodavno Isso. Sprehod po mestu z ogledom glavnih znamenitosti od antike do danes: arheološki muzej, razne palače, župnijska cerkev … Vrnitev v hotel. Prosto popoldne za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 20 km)

Zajtrk. Prosto do odhoda trajekta z Visa v Split. Vrnitev v Ljubljano.

(ta dan približno 470 km)

Ni zemljevida poti.

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, vožnja s trajektom na Vis, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe brez balkona s pogledom na park z lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki, strežene večerje) v hotelu z 2 zvezdicama, vožnje po otoku po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Izlet na Biševo, pokušnja vina, izlet okoli otoka Vis in vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi