DOMOV

Počitnice na Pelješcu

vse sobe z balkonom in pogledom na morje!

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

12.09. - 19.09.2020

Cena

489,00 € pri najmanj 45 osebah549,00 € pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Enoposteljna soba: 126,00 €Odpovedni riziko: 27,45 €

Akontacija

170,00 €

Prijavnina

15 €

Ugodnosti

5 % popust na osnovno ceno za prijave do 3 mesece pred odhodom!

Darilo: zdravstveno zavarovanje v tujini AS!

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

TRPANJ NA POLOTOKU PELJEŠAC

HOTEL 3* NA PEŠČENI PLAŽI V NARAVNI SENCI STOLETNIH BOROVCEV

VSE SOBE Z BALKONOM IN POGLEDOM NA MORJE

ČUDOVITE PLAŽE

 

Do plaže: 10 m (peščena)

Hotel 3* se nahaja na peščeni plaži v kraju Trpanj na Pelješcu. V sobah je mini bar, klimatska naprava, sušilec las in SAT TV. Wi-fi je brezplačno na voljo v celotnem kompleksu. Za goste je brezplačno na voljo zunanji bazen s senčniki, ležalniki in tuši. Večerje in zajtrki so samopostrežni.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 7. uri. Vožnja mimo Splita na polotok Pelješac, ki meri v dolžino okoli 65 km in je za Istro največji hrvaški polotok. Najvišja gora je Sveti Ilija (961 m), ki mu domačini pravijo Zmijsko brdo (Kačji hrib). Severni del je poraščen z borovimi gozdovi, na južnem pa uspevajo agrumi. Domačini pa so najbolj ponosni na vinsko trto in zasajajo nove vinograde tudi na najstrmejših pobočjih pelješkega vinogorja, zato ni čudno da na vsakem koraku vabijo vinske kleti na pokušnjo odličnih vin: dingača in postupa! Tudi klima je zelo prijetna, saj je tu najtoplejši del hrvaškega primorja. Vožnja v Trpanj, prijetno ribiško vasico oz. mestece na severnem delu polotoka. Nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 650 km)

Zajtrk. Prosto za sončenje na plaži pred hotelom in kopanje v morju ali v hotelskem bazenu s sladko vodo. Prosto popoldne za kopanje in počitek, pa tudi možnosti za sprehode je na pretek: v samo mestece, ob obali med počitniškimi vilami ali po romantični promenadi nad morjem vse do samotnih plaž! Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto dopoldne. Popoldne raziskovanje otoka z avtobusom. Najprej se bomo odpeljali v Kuno, vasico sredi vinogradov, kjer se je rodil eden največjih hrvaških slikarjev Mato Celestin Medović (1857-1920). V vasi je njegova hiša ter majhen spominski park z njegovim kipom, delo Ivana Meštrovića. Nato bomo obiskali frančiškanski samostan s cerkvijo Loretske Matere Božje in galerijo slik – tu je Medović začel svojo slikarsko pot. Nadaljevanje vožnje v Potomje, kjer bomo obiskali eno od slovitih vinskih kleti ter vino tudi poskusili. Možnost nakupa. Zapeljali se bomo tudi skozi tunel Dingač in si privoščili pogled na južno stran polotoka, na področje Dingač. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

(ta dan približno 20 km)

Zajtrk. Prost dan za uživanje počitnic, kopanje, sončenje, sprehajanje … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Po želji zjutraj prevoz z ladjo na eno od rajskih plaž. Prosto popoldne. Zvečer nas čaka dalmatinska večerja! Nočitev.

Zajtrk. Prosto dopoldne. Popoldne izlet z avtobusom v Orebić, mesto kapitanov – v 19. stol. se je mesto lahko pohvalilo z največjim številom kapitanov na Hrvaškem. Uživali bomo v lepi arhitekturi kapitanskih hiš iz njihovega najslavnejšega obdobja ter v Pomorskem muzeju spoznavali pomorsko zgodovino. Nad mestom v pogorju, kjer je najvišji vrh Sv. Ilija, kraljuje slikoviti frančiškanski samostan iz 15. stol. z lepo cerkvico, malim muzejem in znamenitim pokopališčem kapitanov. Od tod se odpira zares prekrasen razgled na stoletne ciprese ob vznožju, na obalo, modro morje, številne otoke, še posebej na Korčulo z istoimenskim glavnim mestom – vse bo kot na dlani. Do samostana bo treba peš (okoli 30 minut), zato bo ta sprehod po želji. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

(ta dan približno 40 km)

Zajtrk. Prost dan za uživanje počitnic, kopanje, sončenje, sprehajanje … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja v Trstenik, ribiško vasico na južni strani otoka, kjer bo še zadnji pelješki razgled na morje z otoki. Nadaljevanje poti mimo Neuma do Omiša, slikovitega starega mesta ob izlivu reke Cetine v morje. Sprehod po mestu. Vrnitev v Ljubljano.

(ta dan približno 690 km)

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 7 polpenzionov v hotelu s 3 zvezdicami (klimatizirane dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC ter balkonom s pogledom na morje, hotel ima tri nadstropja in nima dvigala), uporaba zunanjega bazena, sončniki in ležalniki ob bazenu (doplačilo za ležalnike na plaži), osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Prevoz z ladjo na plažo, obisk vinske kleti s pokušnjo in vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi