DOMOV

Počitnice na Lastovu v juliju

s polpenzionom in vodenimi izleti

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

17.07. - 24.07.2021

Cena

549,00 € pri najmanj 40 osebah599,00 € pri najmanj 30 osebah649,00 € pri najmanj 20 osebah

Doplačila po želji

Enoposteljna soba: 105,00 €Balkon ali terasa: 56,00 €/oseboOdpovedni riziko: 35,00 €Prazen sedež: 95,00 €

Akontacija

30% cene aranžmaja

Prijavnina

15 €

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

LASTOVSKO OTOČJE, KI GA SESTAVLJA 44 VEČJIH IN MANJŠIH OTOKOV, SO LETA 2006 RAZGLASILI ZA NARAVNI PARK. LASTOVO JE NAJJUŽNEJŠI HRVAŠKI OTOK, KI JE NASELJEN! OBALA JE VEČINOMA NEDOSTOPNA, KAR JE OTOČANE VAROVALO PRED NAPADI SOVRAŽNIKOV, V NOTRANJOSTI PA SO MED ŠTEVILNIMI GRIČI 

RODOVITNA KRAŠKA POLJA Z VINOGRADI IN OLJČNIMI GAJI. 

Z DOLGIMI IN SUHIMI POLETJI TER TOPLIM MORJEM!

PRIJETEN HOTEL NA OBALI V SENCI BOROVCEV, VSE SOBE S POGLEDOM NA MORJE

 

od 17. do 24. julija 2021

 

Do plaže: 20 m – betonirana, skalnata, v bližini več prekrasnih zalivov

Hotel 3* se nahaja v vasici Pasadur. Obdan je z borovim gozdičkom in naravnimi plažami. Vse sobe so s pogledom na morje. V sobah je hladilnik, klimatska naprava, sušilec las in SAT TV. Hotel je v celoti klimatiziran, ima dve nadstropji in nima dvigala.  Zajtrki so samopostrežni, večerje strežene. V hotelu sta tudi fitnes in savna. Na plaži so za doplačilo na voljo ležalniki.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 6. uri. Vožnja v Split. Popoldne vkrcanje na trajekt in plovba na otok Lastovo. Po pristanku v Ubliju še kratka vožnja z avtobusom do našega hotela. Nastanitev in nočitev.

Zajtrk. Spoznavanje okolice, kopanje, sprehodi – morda v Jurjevo Luko … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Izlet z avtobusom v glavno mesto otoka – Lastovo, ki ga domačini imenujejo Selo. Razprostira se na pobočju hriba Glavica, kjer kraljuje Kaštel, in daje vtis naravnega amfiteatra. Na sprehodu po mestu bomo občudovali kamnite družinske hiše iz 15. in 16. stol. z nenavadno oblikovanimi dimniki – fumari, ki so postali simbol mesta. Videli bomo tudi Knežjo palačo, častitljivo staro župnijsko cerkev sv. Kozme in Damijana iz leta 1473 ter mnoge druge ljubke cerkvice. Vrnitev z avtobusom v hotel. Prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

Po želji izlet z ladjo na prekrasen otok Saplun. Kombinacija čistega turkiznega morja, plaž z biserno belimi kamenčki ter bujna vegetacija predstavlja raj na zemlji! Poskrbljeno bo tudi za piknik z ribami in vinom. Odločitev in plačilo na poti.

Zajtrk. Izlet z avtobusom v Skriveno luko, velik zaliv na jugovzhodu otoka. Na vhodu v zaliv ponosno stoji svetilnik Struga, drugi najstarejši na hrvaški obali. Mi se bomo odpravili na kopanje v slikovit zalivček z veliko sence in kristalno čistim morjem. Nato nas čaka prigrizek in pokušnja lastovskega vina, kot so rukatac, plavac mali, opolo … Vrnitev v hotel in prosto popoldne. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za sprehode, počitek, kopanje … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja v Ubli, kjer si bomo ogledali ostanke paleokrščanske bazilike sv. Petra iz 5. in 6. stol. Nato se bomo odpeljali pod Hum (417 m), najvišji vrh otoka, od koder je čudovit razgled na ves otok, v lepem vremenu pa pogled seže na Korčulo, Pelješac, Mljet, Palagružo in celo na polotok Gargano v Italiji. Nato prosto, da se poslovimo od morja in ujamemo še zadnje sončne žarke našega počitnikovanja na Lastovu. Morda sprehod v Zaglav … Večerja in nočitev.

Zgodnje slovo od prijetnega hotela. Zajtrk za s seboj. Vožnja v pristanišče ter plovba s trajektom v Split. Vrnitev s postanki v Ljubljano.

Ni zemljevida poti.

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, vožnja s trajektom na Lastovo, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki, strežene večerje) v hotelu s 3 zvezdicami (hotel ima samo 2 nadstropji in nima dvigala), izleti po otoku po programu, prigrizek in pokušnja vina, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Izlet z ladjo na otok Saplun z ribjim piknikom (cca 200,00 HRK za osebo pri udeležbi najmanj 20 oseb) in vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Mogoče vam bo všeč tudi