DOMOV

Počitnice na Braču

Čudovita plaža Zlatni rat!

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

19.09. - 26.09.2020

Cena

539,00€ pri najmanj 45 osebah609,00€ pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 30,45€Enoposteljna soba: 175,00€

Akontacija

180,00€

Prijavnina

15€

Ugodnosti

5% popust na osnovno ceno za vse prijave do 3 mesece pred odhodom.

Darilo: zdravstveno zavarovanje v tujini AS!

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

PRIVLAČEN HOTEL V ČUDOVITEM MEDITERANSKEM PARKU Z BAZENOM 

V BLIŽINI SUPETARJA

PEŠČENA PLAŽA Z VELIKO SENCE LE 50 m STRAN

NESKONČNE SPREHAJALNE MOŽNOSTI

IZLETI PO PREKRASNEM OTOKU, TUDI NA VIDOVO GORO, NAJVIŠJI VRH OTOKA IN

NA ČUDOVITO PLAŽO ZLATNI RAT, ENO NAJVEČJIH IN NAJLEPŠIH NARAVNIH ZNAMENITOSTI JADRANA

Do plaže: 50 m – peščena in prodnata plaža z veliko sence

Turistično naselje se nahaja v čudovitem mediteranskem parku z nasadi cvetlic le nekaj minut hoje do Supetarja. V sobah je klimatska naprava, SAT TV in sušilec las. Hotel ima bar na plaži, zunanji bazen z brezplačnimi ležalniki in senčniki (na plaži so za doplačilo), teraso s ponudbo pijač, wellness center s ponudbo različnih tretmajev, savno in jacuzzi. Zajtrki in večerje so samopostrežni.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 6. uri. Vožnja v Split. Vkrcanje na trajekt in plovba na Brač, največji otok Srednje Dalmacije in tretji največji med jadranskimi otoki.  Pristali bomo v Supetarju. Še vožnja do našega hotela. Nastanitev. Spoznavanje okolice. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 460 km)

Zajtrk. Dopoldne se bomo sprehodili po Supetarju, nekoč starem pristanišču, danes pa pomembnem letovišču. Ogledali si bomo župnijsko cerkev iz 18. stol., ki so jo zgradili na temeljih starokrščanske bazilike. Obiskali bomo tudi pokopališče, kjer so številni lepi umetniški nagrobniki, najlepši pa je mavzolej družine Petrinović. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja v Pučišća, kulturno središče otoka. V tem slikovitem mestecu na severnem delu otoka je vse iz kamna, saj se ponaša s kamnoseško tradicijo. V bližini so veliki kamnolomi, kjer lomijo izredno kakovosten braški kamen – iz tega kamna je zgrajena tudi Dioklecijanova palača v Splitu. Obiskali bomo kamnoseško šolo ter župnijsko cerkev sv. Hieronima, ki skriva pomembna umetniška dela. Nadaljevanje poti na Vidovo goro (780 m), ki je najvišji vrh otoka in hkrati tudi najvišji vrh vseh jadranskih otokov. Na vrhu stoji 12 m visok križ iz belega braškega kamna. Od tod se nam bo odprl prekrasen razgled na celoten otok, na dlani pred seboj bomo imeli Zlatni rat – znamenito peščeno plažo na Bolu ter okoliške otoke. Nato spust v dolino in vrnitev v hotel. Prosto za počitek, kopanje, sprehode … Večerja in nočitev.

(ta dan približno 70 km)

Zajtrk. Vožnja v notranjost otoka, v Škrip, dobro ohranjeno srednjeveško vasico z monumentalnim obzidjem in stolpi. Ogled Braškega muzeja, ki pripoveduje o življenju na otoku, ter Muzeja olivnega olja – pokušnja lokalnih dobrot. Vrnitev v hotel. Prosto za počitek, kopanje, sprehode … Večerja in nočitev.

(ta dan približno 30 km)

Zajtrk. Izlet do samostana puščavnikov Blaca, ki se nahaja ob vznožju visoke kamnite stene na južni strani otoka. V 16. stol. so ga ustanovili duhovniki-glagoljaši, ki so sem pribežali pred Turki. Puščavniki so v težkih življenjskih razmerah zgradili cerkev in stanovanjske prostore ter v divji naravi zasadili vinograde in oljke. Blaca danes predstavlja spomenik človeškemu delu in vzdržljivosti. Ogledi. Do samostana bo treba s posebnimi manjšimi vozili in nato okoli 30 minut peš po kamniti poti. Vrnitev v hotel. Preostanek dneva prosto za počitek, kopanje … Večerja in nočitev.

(ta dan približno 50 km)

Zajtrk. Vožnja v Bol, najstarejše obalno naselje na otoku. Krajši ogled mesteca z lepo arhitekturo. Nato nas čaka sprehod (približno 25 minut nenaporne hoje) ali kratka vožnja z vlakcem do čudovite plaže Zlatni rat, ene najlepših in največjih naravnih znamenitosti Jadrana. To je več kot 500 m dolg bel peščen jezik, ki ga obdaja morje neštetih modrozelenih barvnih odtenkov. Peščeni rt spreminja svojo obliko glede na vplive valov in morskih tokov, recimo temu raje božanska igra narave! Prosto za kopanje. Pozno popoldne vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 90 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Slovo od hotela. Vrnitev s trajektom v Split. Vožnja v Ljubljano.

(ta dan približno 460 km)

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, vožnja s trajektom na Brač, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki in večerje) v hotelu s 3 zvezdicami (dvonadstropni paviljoni brez dvigala), izleti po otoku po programu, pokušnja lokalnih dobrot, prevoz s kombiji 5. dan, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vlakec iz Bola na Zlatni rat in vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi