DOMOV

Počitnice na dubrovniški rivieri

S skokom v Črno goro!

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

26.09. - 03.10.2020

Cena

639,00 € pri najmanj 45 osebah699,00 € pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 34,95 €Enoposteljna soba: 315,00 €

Akontacija

200,00 €

Prijavnina

15 €

Ugodnosti

5% popust na osnovno ceno za vse prijave do 3 mesece pred odhodom.

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

Skok v Črno goro: Kotor in Budva

Ogled Dubrovnika, najlepšega bisera Dalmacije

Hotel 3* se nahaja sredi zelenih borovcev in oljk ob obali polotoka Babin Kuk, le nekaj minut hoje od plaže in nedaleč od starega mestnega jedra Dubrovnika. Polotok Babin Kuk je s treh strani obdan z morjem in se ponaša s številnimi čudovitimi plažami, vključno z znamenito plažo Copacabana.

Vse sobe so z balkonom in pogledom na park, imajo klimatsko napravo, sušilec las, mini bar, TV z ravnim zaslonom. Hotel ima zunanji bazen, dvigalo, bar ob bazenu, trgovino, možnost najema senčnikov in ležalnikov.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 5. uri. Vožnja proti Dalmaciji. Ta dan si bomo ogledali Trogir. Obzidano srednjeveško mestno jedro je nastalo na ostankih grškega in rimskega mesta. Od 13. do 16. stol. je bilo tukaj pomembno kulturno in umetnostno središče Dalmacije. Sprehod po mestu z ogledom glavnih znamenitosti, še posebej katedrale z znamenitim Radovanovim portalom. Nadaljevanje proti Dubrovniku. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

(ta dan približno 690 km)

Zajtrk. Dubrovnik je najlepši biser Dalmacije. Skozi dolga stoletja burne zgodovine so nastajale prekrasne arhitekturne stvaritve, ki jih je čas na srečo ohranil tudi za nas. Mesto obdaja mogočno obzidje z obrambnimi stolpi in trdnjavami, od koder so mogoči zanimivi razgledi na mesto na eni in na morje na drugi strani. Ogled mestnega središča: Onofrijev vodnjak, cerkev sv. Odrešenika, frančiškanski samostan s staro lekarno, Sponza, loža zvonarjev, dominikanski samostan, knežji dvor, cerkev sv. Blaža, katedrala … Nato po želji sprehod po obzidju ali pa lastno odkrivanje dubrovniških lepot. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

(ta dan približno 15 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja v Črno goro, v Boko Kotorsko, edini fjord v Sredozemlju – zaliv se je kar 32 km globoko vsekal v kamnito pogorje Orjena in Lovćena. Prvi postanek bo v Kotorju, mestu, ki ga je Unesco uvrstil med spomenike najvišje kategorije. Sprehod po mestu z ogledom glavnih znamenitosti. Vožnja proti Budvi. Sprehod po obnovljenem mestecu, ki slovi kot glavno turistično središče črnogorske obale. Ob vračanju v hotel se bomo iz Tivata s trajektom zapeljali v Bijelo. Tako bomo prečkali mogočni zaliv Boke Kotorske tudi po vodni poti in občudovali vso njegovo mogočnost. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 210 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Izlet z ladjico na otoček Lokrum ter z žičnico na Srđ. Otoček nasproti Dubrovnika slovi po čudovitem rastlinju in odlični zgodovini, saj se ne imenuje zaman “Otok kraljev”. Sprehod do slanega jezera – Mrtvega morja, plaže in trdnjave. Vrnitev z ladjico na celino. Očaral nas bo tudi vzpon z žičnico na Srđ, hrib nad mestom, od koder je čudovit razgled na Dubrovnik in okoliške otoke. V stari trdnjavi je zanimiv muzej o domovinski vojni. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

(ta dan približno 15 km)

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

Po zajtrku slovo od Dubrovnika. Vožnja v Trsteno, kjer bomo obiskali arboretum, najboljši spomenik hrvaške vrtne arhitekture, prekrasen romantični vrt z baročnim vodnjakom. Nato vožnja ob obali do začetka polotoka Pelješca – zapeljali se bomo do Stona, mesteca s slavno zgodovino, in občudovali trdnjave ter obzidje, za katerega pravijo, da je po mogočnosti takoj za kitajskim zidom. In še vrnitev v Ljubljano.

(ta dan približno 670 km)

Ni zemljevida poti.

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 7 polpenzionov v hotelu s 3 zvezdicami (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC ter s pogledom na park), uporaba zunanjega bazena, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi ter izlet 6. dan na Lokrum in Srđ niso vračunani.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi