DOMOV

Duhovne počitnice v Petrčanah

v odličnem hotelu 4*

Počitnice

8 dni

Hrvaška

Datum

11.09. - 18.09.2021

Cena

589,00 € pri najmanj 40 oseb619,00 € pri najmanj 30 oseb

Doplačila po želji

Enoposteljna soba: 140 €Odpovedni riziko: 35,00 €Prazen sedež: 85,00 €

Akontacija

30% cene aranžmaja

Prijavnina

15,00 €

Ugodnosti

Darilo: zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini!

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

Nastanitev v odličnem hotelu 4* v vasici Petrčane z zunanjim in notranjim bazenom!

Starodavni mest Zadar in Nin

Narodni park Paklenica

Izlet na Pag in plovba po kanjonu reke Zrmanje

 

Do plaže: 30 m (betonska in peščena)
Hotel 4* se nahaja v pinijevem gozdičku na majhnem polotoku v slikoviti vasici Petrčane. Vse sobe so z balkonom, v hotelu je tudi dvigalo. V sobah je mini bar, klimatska naprava, sušilec las in SAT TV. Wi-fi je brezplačno na voljo v celotnem kompleksu. Za goste sta brezplačno na voljo zunanji in notranji bazen. V hotelu so za doplačilo tudi savna, fitnes in spa & wellness center.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 8. uri. Vožnja v Dalmacijo v Zadar, v rimskih časih znan z imenom Jadera. Staro mesto na polotoku ima odlične umetnostne spomenike, ki si jih bomo tudi ogledali: mestna vrata, rimski forum, cerkev sv. Donata, katedrala, Marijina cerkev z romanskim zvonikom, cerkev sv. Krševana … Maša. Vožnja v hotel. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

(ta dan približno 360 km)

Zajtrk. Maša. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Ta dan si bomo ogledali bližnji Nin, ki leži na majhnem otočku, ki ga s kopnim povezujeta dva mostova. Tudi to mestece se ponaša z izjemno zgodovino: tu je bila rimska Aenona, središče antične Liburnije, tu so živeli hrvaški kralji … Ogledi. Maša. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 20 km)

Zajtrk. Maša. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev..

Zajtrk. Danes se bomo zapeljali na otok Pag in obiskali mesto Pag, najpomembnejše zgodovinsko in kulturno mesto otoka ter veliko pristanišče, ki mu je pridobivanje soli precej krojilo usodo. Maša. Ogled glavnih znamenitosti: gotsko-renesančne Marijine cerkve, Knežjega dvora, Galerije paške čipke, škofijske palače, modernega mostu Katine iz leta 2010, občudovali bomo umetnine slavnega arhitekta in kiparja Juraja Dalmatinca … Obiskali bomo tudi arheološko področje Stari Pag z romansko cerkvico sv. Marije. Po želji si bomo lahko za spomin kupili čudovito paško čipko, za potešitev lakote pa izvrsten paški sir. Vožnja do Fortice, ostankov velike trdnjave, ki je nekoč nadzirala ladje, ki so plule skozi ožino. Od trdnjave, ki jo obkroža nenavadna mesečeva kamnita pokrajina, je prelep razgled na moderen paški most. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

(ta dan približno 120 km)

Zajtrk. Maša. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Maša. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Po želji možnost izleta z ladjo (odločitev in plačilo vodniku v hotelu) do Novigradskega morja, kjer se bomo podali na plovbo z ladjo po kanjonu reke Zrmanje, ki izvira pod Velebitom iz močnega kraškega izvira in se izliva v Novigradsko morje. Med plovbo nas čakajo čudoviti razgledi na pokrajino, kjer so v šestdesetih letih 20. stol. posneli filme o Vinetouju, poglavarju Apačev iz romanov Karla Maya. Vrnitev v hotel.

Zajtrk. Maša. Prosto dopoldne za kopanje, sončenje, počitek … Vrnitev v Ljubljano.

(ta dan približno 390 km)

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z balkonom, lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki in večerje) v hotelu s 4 zvezdicami, izleti po programu (razen izleta 7. dan), osnovno nezgodno zavarovanje, duhovno vodstvo, naše vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

Mogoče vam bo všeč tudi