DOMOV

Pomurje vabi: počitnice v Radencih s prevozom in izleti

Možnost koriščenja turističnega bona!

Po Sloveniji s turističnimi boni

6 dni

Slovenija

Datum

09.03. - 14.03.2021

Cena

198,52€ + turistični bon v vrednosti 186,48€ (najmanj 25 oseb)223,52€ + turistični bon v vrednosti 186,48€ (najmanj 20 oseb)248,52€ + turistični bon v vrednosti 186,48€ (najmanj 15 oseb)

Doplačila po želji

Enoposteljna soba: 61,92€Odpovedni riziko: 21,75€

Akontacija

160,00€

Prijavnina

15,00€

Ugodnosti

PRIJAVA BREZ SKRBI!
V primeru, da bodo zaradi epidemioloških razmer omejitve druženja za večje skupine, bodo počitnice organizirane samo s prevozom in asistenco pri prijavi v hotel ter brez izletov. V tem primeru bo cena ustrezno nižja. Če počitnic zaradi višje sile na noben način ne bomo mogli izvesti (zaprtje hotelov ali druge omejitve), boste vaše vplačilo dobili vrnjeno v celoti!

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

NA POČITNICE V DEŽELO SONCA IN SVET TERMALNIH IZVIROV 

POMURJE VABI

NA POČITNICE V RADENCE

S PREVOZOM IN VODENIMI IZLETI

MOŽNOST KORIŠČENJA TURISTIČNIH BONOV!

HOTEL 4**** V ZDRAVILIŠČU RADENCI

Zdravilišče Radenci – Sava Hotels & Resorts se nahaja ob reki Muri v Radencih. Ponuja notranje ter zunanje termalne bazene in razburljive vodne aktivnosti. Uživate lahko v podvodni masaži in masažnih kadeh, na voljo pa so tudi savne, masaže ter preventivne in zdravilne terapije v lepotnem centru Ayurveda.

Klimatizirane sobe imajo satelitsko televizijo, mini bar, sef ter zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in kopalnimi plašči, ki jih lahko uporabljate brezplačno.

V hotelskih restavracijah nudijo lokalne in mednarodne jedi. Pripravijo vam tudi dietne in vegetarijanske jedi po načelih ayurvede. Obroke lahko popestrite z bogatim izborom regionalnih vin. V hotelskem baru strežejo tople napitke ter brezalkoholne in alkoholne pijače. V bližini lahko poskusite mineralno vodo Radenska direktno iz izvira.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 7. uri. Vožnja mimo Maribora v razgiban svet Slovenskih goric. Obiskali bomo Negovo, ki se kot naselje prvič omenja v 12. stol, grad pa v 14. stol. Menjal je številne lastnike in ima pestro zgodovino, napadel ga je celo ogrski kralj Matija Korvin. Ogled obnovljenega gradu in bogatega zeliščnega parka. Videli bomo tudi spominsko sobo in doprsni kip slavnega teologa in psihologa dr. Antona Trstenjaka, župnijsko cerkev, spomenik negovskemu dobrotniku Ivanu Krambergerju, sramotilni steber …

Sprehodili se bomo tudi do Negovskega jezera, ki je nastalo z zajezitvijo grajskih ribnikov. V bližini bomo obiskali Pachamama center oz. ekološko kmetijo harmoničnega bivanja. Domačija je narejena iz človeku prijaznih materialov, prav tako so vsi njihovi izdelki iz naravnih sestavin. Videli bomo permakulturni vrt, delavnice, galerijo … Možnost nakupa naravne kozmetike iz hladno stiskanih maščob ter prekrasne umetnine iz lesa.

Naslednji postanek bo v Ivanjševcih ob Ščavnici – tu izvira ivanjševska slatina, ki jo bomo tudi poskusili. Videli bomo tudi posebno naravno znamenitost – stavešinske mofete! Nato bomo v Hercegovščaku obiskali Hišo penin Frangež oz. njihovo vinsko klet, kjer bomo penino tudi poskusili. Vožnja v hotel in nastanitev. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode in počitek. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode in počitek. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode in počitek. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode in počitek. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja v Prekmurje na Goričko, slikovito razgibani svet severno od reke Mure, kjer nas bo očarala nežna mehkoba prelivajočih zelenih gričev in dolin borovih gozdov ter vinogradov. Po razgibani pokrajini bomo najprej prispeli do Gradu, ki je največji kraj na Goričkem. Naselje je nastalo okoli gradu, po katerem je dobilo tudi ime. Grad, ki sodi med največje gradove na Slovenskem – pravijo, da ima kar 365 soban, se ponaša z burno zgodovino. Na žalost je bil na koncu druge svetovne vojne močno poškodovan in kar dolgo časa smo lahko opazovali samo njegove mogočne razvaline. Zdaj ga počasi obnavljajo, v njem je središče trideželnega parka. Sprehod do gradu.

Nalednji postanek bomo naredili v Martjancih. Ogled župnijske gotske cerkve sv. Martina s srednjeveškimi poslikavami Janeza Aquile. Nato si bomo v Selu na Goričkem ogledali kapelico sv. Nikolaja, romansko rotundo iz 13. stol. s freskami v notranjščini, ki se pojavljajo v več plasteh.

Nadaljevanje poti v bližnje Filovce. Tu bomo v lončarski vasi opazovali lončarja pri ustvarjanju tradicionalnih prekmurskih vrčev, loncev in različnega posodja, na sprehodu po vasi pa bomo občudovali cimprače, stare, s slamo krite prekmurske hiške, ki nas bodo spomnile na stare čase.

Po ogledih nadaljevanje poti v Bogojino, kjer so v letih 1925 do 1927 po Plečnikovih načrtih obnovili staro župnijsko cerkev. Arhitekt je v notranjosti za okras imenitno uporabil prekmursko keramiko. In že nas čaka izvrstno pozno prekmursko kosilo.

Vrnitev v Ljubljano.

Ni zemljevida poti.

198,52 EUR pri udeležbi najmanj 25 oseb (+ koriščenje turističnega bona v vrednosti 186,48 EUR)
ali 385,00 EUR v primeru nekoriščenja turističnega bona

223,52 EUR pri udeležbi najmanj 20 oseb (+ koriščenje turističnega bona v vrednosti 186,48 EUR)
ali 410,00 EUR v primeru nekoriščenja turističnega bona

248,52 EUR pri udeležbi najmanj 15 oseb (+ koriščenje turističnega bona v vrednosti 186,48 EUR)
ali 435,00 EUR v primeru nekoriščenja turističnega bona

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 5 nočitev z zajtrki (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC) v hotelu s 4 zvezdicami, 5 večerij v hotelu, kosilo zadnji dan, pokušnja penine, neomejeno kopanje, uporaba kopalnega plašča, turistična taksa in prijava v hotel, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo prvi in zadnji dan ter organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane in bodo približno 23,00 EUR za osebo.

Povezava do pogojev zavarovanja odpovedi potovanja

PRIJAVA BREZ SKRBI!
V primeru, da bodo zaradi epidemioloških razmer omejitve druženja za večje skupine, bodo počitnice organizirane samo s prevozom in asistenco pri prijavi v hotel ter brez izletov. V tem primeru bo cena ustrezno nižja. Če počitnic zaradi višje sile na noben način ne bomo mogli izvesti (zaprtje hotelov ali druge omejitve), boste vaše vplačilo dobili vrnjeno v celoti!

Mogoče vam bo všeč tudi