DOMOV

Božična bajka v Mozirskem gaju

Z odličnim kosilom na turistični kmetiji

Enodnevni izleti

1 dan

Slovenija

Datum

19.12.2020

Cena

45,00 EUR pri najmanj 25 osebah52,00 EUR pri najmanj 20 osebah56,00 EUR pri najmanj 15 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 2,80 EUR

Potovanje je bilo čudovito, vreme lepo, vodič in šoferja odlični!

Hvala lepa, še bomo potovali z vašo agencijo!

Tina P.,  

Spoštovani,

zahvaljujeva se za lep izlet v Toskano in Umbrijo. Program je bil izredno zanimiv, videli smo mesta, muzeje in razstave, ki jih ni v običajnih programih, pa si to res zaslužijo.

Kot vedno, nas je strokovno vzorno in osebno prijazno vodila gospa Alenka Pavlica.

 

Avrelija G. G. in Ksenija K.,  

Spoštovani, bila sva z vami na potovanju po Sardiniji in čutiva potrebo, da vam izrekava odkritosrčno pohvalo za celotno organizacijo in izpeljavo potovanja. Dobro načrtovani itinerer, pravilno izbrani kraji za oglede, primerni hoteli in izredno kvalitetno vodenje.

Monika in Franc P., Opčine

Zahvaljujem se vam za tako dobro organizirane počitnice na otoku Visu. Res nepozabno zelo lepo je poskrbela za nas vodnica ga. Andreja. Hvala vsem in lep pozdrav!

Magdalena J., Vodice

Udeležila sva se vašega izleta Ob Bodenskem jezeru. Z izleta sva se vrnila zadovoljna, polna novih doživetij. Vaša ekipa je delo opravila profesionalno in korektno. Veseliva se počitnic z vašo agencijo na Tirolsko.

Božena B. Ž., Trzin

Na razstavi v Trevisu sva se imela izjemno lepo! Vodnik Klemen je poskrbel za odlično vodstvo po razstavi, zares sva uživala! Zagotovo se še pridruživa!

Ana in Miha N., Kranj

Pozdravljeni! Želim pohvaliti vaše počitnice na Tirolskem, iz katerih smo se pravkar vrnili. Odličen program, odlična izvedba in najodličnejše vodstvo!

Marjeta V., Ljubljana

Izreči želim pohvalo vaši vodnici, ki nas je v preteklem tednu vodila po Visu. Vodenje je bilo odlično, ne uide ji nobena malenkost, s katero udeležencem marsikaj prihrani.

Špela S., Trebnje

Želim pohvaliti vodnico Alenko Pavlica, ki se odlikuje z izrednim poznavanjem krajev, odličnim vodstvom in izjemno požrtvovalnostjo!

Cvetka K., Ljubljana

Obisk čudovitega Mozirskega gaja, kjer lahko že skoraj štiri desetletja uživamo v prečudovitem naravnem okolju parka, od leta 2016 pa je park odprt tudi v decembrskem času, ko ga okrasijo z okoli 1,2 milijona božičnimi lučkami, oblikovanimi v atraktivne oblike, ki ustvarjajo božično bajko! Svoje želje bomo lahko zaupali pravljičnim vilam, se okrepčali s sladkimi prigrizki in vročim kuhanim vinom in se prepustili čudežem narave pozimi.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 8. uri. Vožnja v Celje, po velikosti in gospodarskem pomenu tretje slovensko mesto. Leži v najnižjem delu Celjske kotline ob sotočju Voglajne in Savinje. Dolga in bogata zgodovina (Rimljani, Celjski grofje, Habsburžani …) je obdarila mesto z mnogimi zakladi. Na sprehodu po mestu si bomo ogledali opatijsko cerkev sv. Danijela z znamenito gotsko Celjsko kapelo in Marijino znamenje na glavnem trgu. Obiskali bomo tudi Staro grofijo, renesančno stavbo iz leta 1600 z znamenitim Celjskim stropom v viteški dvorani, ki predstavlja vrh renesančnega slikarstva na Slovenskem. Prosto za nakupe po želji na celjskem božičnem sejmu. Vožnja do turistične kmetije, kjer nas bo čakalo odlično kosilo! Nato obisk čudovitega Mozirskega gaja, kjer lahko že skoraj štiri desetletja uživamo v prečudovitem naravnem okolju parka, od leta 2016 pa je park odprt tudi v decembrskem času, ko ga okrasijo z okoli 1,6 milijona božičnimi lučkami, oblikovanimi v atraktivne oblike, ki ustvarjajo božično bajko! Svoje želje bomo lahko zaupali pravljičnim vilam in se prepustili čudežem narave pozimi. Vrnitev v Ljubljano.

Ni zemljevida poti.

V ceno je vračunano: avtobusni prevoz, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Mogoče vam bo všeč tudi