DOMOV

Ponudba

Razporedi po
|
Vrstni red
Način prikaza

ZAGOTOVLJENO

Vrbe ob obali Ramskega jezera

PRESTAVITEV DATUMA! Pot nas bo vodila v Dalmacijo in Hercegovino: Ramski samostan, hercegovska oaza molitve in miru ter rajske lepote pokrajine, Medžugorje, Mostar in Imotski

ZAGOTOVLJENO

Dvorišče pred gradom na Štajerskem

Pod vodstvom odličnega dr. Ferdinanda Šerbelja se bomo tokrat odpravili na odkrivanje čudovitih baročnih spomenikov na Štajerskem!

Dr. Ferdinand Šerbelj nas bo popeljal na izlet, na katerm bomo odkrivali manj znane, a vseeno prečudovite baročne Štajerske!

PRESTAVLJENO! Dežela Bazilikata leži v južni Italiji med Apulijo, Kampanjo in Kalabrijo. Najbolj nas bodo navduševala obdobja jamskih prebivališč in cerkva v Materi, Stare Grčije (Magna Graecia) z arheološkimi parki in pa Friderika II. z mogočnimi gradovi!

PRESTAVLJENO! Morje sredi Alp! Na tem izletu bomo odkrili tudi rojstni kraj slavnega zrakoplova Zeppelina ter eno najstarejših in najodličnejših avstrijskih letoviških mestec.

PRESTAVLJENO! Narodni park Brioni, ena najbolj obiskanih hrvaških znamenitosti nas pričakuje. Ogledali si bomo Fažano in se z ladjo zapeljali na otočje!

PRESTAVLJENO! Cinque Terre nekoliko drugače! Čudovitih pet dežel boste obiskali z vlakom in ladjo, na poti se boste pa naučili tudi klesati marmor v Carrari!

PRESTAVLJENO! Črna gora, dežela edinstvene in razgibane narave, prelepih kulturnih spomenikov in čisto pravega fjorda!

PRESTAVLJENO! Dežela med ostrogo in peto italijanskega škornja ob obali Jadranskega morja, nas bo navduševala z žitnimi polji, oljčnimi gaji, vinogradi ter izjemnimi arhitekturnimi umetninami!

1
2
3
4
5
6
7
8