DOMOV

Ponudba

Razporedi po
|
Vrstni red
Način prikaza

ZAGOTOVLJENO

Vrbe ob obali Ramskega jezera

PRESTAVITEV DATUMA! Pot nas bo vodila v Dalmacijo in Hercegovino: Ramski samostan, hercegovska oaza molitve in miru ter rajske lepote pokrajine, Medžugorje, Mostar in Imotski

Preživite počitnice v Bad Hofgasteinu, znanem avstrijskem termalnem letovišču. Domačini vas bodo v dolini zdravja gostili v luksuznem hotelu 4*!

Tris prečudovitih baltskih držav: Latvija, Estonija in Litva.

ZAGOTOVLJENO

Dvorišče pred gradom na Štajerskem

Aprilski termin prestavljen! Pod vodstvom odličnega dr. Ferdinanda Šerbelja se bomo tokrat odpravili na odkrivanje čudovitih baročnih spomenikov na Štajerskem!

Dr. Ferdinand Šerbelj nas bo popeljal na izlet, na katerm bomo odkrivali manj znane, a vseeno prečudovite baročne Štajerske!

PRESTAVLJENO! Dežela Bazilikata leži v južni Italiji med Apulijo, Kampanjo in Kalabrijo. Najbolj nas bodo navduševala obdobja jamskih prebivališč in cerkva v Materi, Stare Grčije (Magna Graecia) z arheološkimi parki in pa Friderika II. z mogočnimi gradovi!

ZAGOTOVLJENO

Ladja pelje po Bodenskem jezeru mimo svetilnika

PRESTAVLJENO! Morje sredi Alp! Na tem izletu bomo odkrili tudi rojstni kraj slavnega zrakoplova Zeppelina ter eno najstarejših in najodličnejših avstrijskih letoviških mestec.

Narodni park Brioni, ena najbolj obiskanih hrvaških znamenitosti nas pričakuje. Ogledali si bomo Fažano in se z ladjo zapeljali na otočje!

ZAGOTOVLJENO

Polotok s klifi, Madeira

Z letalom se odpravimo iz skrajnega zahoda Evrope in po mirnem letu čez atlantsko modrino zagledamo zeleno gmoto, ki je Madeira - otok bogat z bujnim rastjem in čudovitimi vasicami.

1
2
3
4
5
6
7
8
9