DOMOV

Ponudba

ZAGOTOVLJENO

Skupinska fotografija dunajskih filharmonikov

Luksuzno križarjenje z dunajskimi filharmoniki. Uživajte v vrhunskih koncertih in gastronomskih stvaritvah vrhunskih kuharskih mojstrov!

Jordanija je prelepa bližnjevzhodna dežela, ki skriva stara rimska mesta, čudovite puščavske gradove, v skalo izdolbeno 2500 let staro Petro in še več! Obiščimo jo skupaj!

Preživite počitnice v Bad Hofgasteinu, znanem avstrijskem termalnem letovišču. Domačini vas bodo v dolini zdravja gostili v luksuznem hotelu 4*!

Letos se bomo na Martinovo odpravili v Prlekijo. Znana vinska regija prijaznih domačinov nas bo pričakala v pravem veselem vzdušju!

Povzpeli se bomo na Pyramidenkogel, najvišji leseni stolp na svetu in uživali v razgledu na Vrbsko jezero! Spotoma se ustavimo še v dolini Poden!

Na dunajski železnici se bomo peljali z vlakom čez slikoviti Semmering. Vožnja skozi množico predorov in prelepi razgledi nas bodo navdušili!

Odrinimo na poletno pravljico med vršace Karnijskih alp. Spoznali bomo Socchieve, Mediis, Sauris di Sotto, Sauris di Sopra!

Skupaj bomo odkrivali okolico svetovno znanega Gardskega jezera, mogoče bomo poskusili pa tudi kakšno kapljico limonovca!

Skočili bomo čez mejo k našim zahodnim sosedom, kjer si bomo ogledali Rabeljsko jezero, ki je tesno povezano tudi z našo zgodovino.

Prestavitev aprilskega termina. Okusite dobrote s slovenskih kmetij in izlet začnite z odličnim slovenskim zajtrkom, tokrat gremo v Slovenske gorice! Negova, Ivanjševci, Črešnjevci in še več!