DOMOV

Romanje v Medžugorje z msgr. Alojzem Uranom

duh. vodstvo: upokojeni nadškof msgr. Alojz Uran

Romanja

z duhovnim vodstvom

3 dnevi

BiH

Hrvaška

Datum

18.10. - 20.10.2019

Cena

169,00 € pri najmanj 45 osebah209,00 € pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Enoposteljna soba: 40,00 €Odpovedni riziko: 10,45 €

Akontacija

70,00 €

Prijavnina

15 €

SINJ – MOSTAR – HRVAŠKI LURD PRI MAKARSKI

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 6. uri. Vožnja mimo Novega mesta in Splita v Sinj, eno pomembnejših duhovnih središč Hrvaške. Maša v svetišču čudodelne Sinjske Marije. Nadaljevanje vožnje v Medžugorje. Nastanitev. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Dan bo namenjen Medžugorju. V tej skromni hercegovski vasici se je 24. junija 1981 Marija prikazala šestim otrokom. Njeno sporočilo je bil klic k spreobrnjenju in molitvi za mir in spravo. Od takrat dalje romajo k medžugorski Mariji ali Kraljici miru romarji z vsega sveta, ustavila jih ni niti zadnja huda vojna. Udeležba pri sv. maši in ostalih romarskih pobožnostih. Po želji vzpon na Križevac ali Crnico. Prosto za individualne pobožnosti. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja v Mostar, kulturno središče Hercegovine. Sprehod po starem orientalskem delu Mostarja z ogledom glavnih znamenitosti: džamija, Turška hiša … Podali se bomo tudi do slavnega mostu čez Neretvo, simbola mesta, ki je v zadnji vojni doživel hude trenutke, zdaj pa spet kraljuje nad reko! Nato vožnja skozi Metković do Ploč in od tam do Veprica pri Makarski, kjer bomo obiskali Hrvaški Lurd. V votlino, ki je podobna lurški, so leta 1908 postavili oltar in kip Lurške Marije. Maša. Nato vrnitev v Ljubljano.

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 2 polpenziona (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC) v hotelu s 3 zvezdicami, osnovno nezgodno zavarovanje, duhovno vodstvo, naše vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Mogoče vam bo všeč tudi

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

KONTAKTIRAJTE NAS