DOMOV

Počitnice v Primoštenu

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena!

Počitnice

s prevozom in vodenimi izleti

8 dni

Hrvaška

Datum

07.09. - 14.09.2019

Cena

509,00€ pri najmanj 45 osebah569,00€ pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 28,45 €Enoposteljna soba: 161,00 €

Akontacija

170,00€

Prijavnina

15,00€

Ugodnosti

5% popust na osnovno ceno pri prijavi in plačilu akontacije do 15. aprila 2019.

Darilo: zdravstveno zavarovanje v tujini AS!

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena!
Vse sobe z balkonom in pogledom na morje!
Od hotela do plaže le nekaj metrov!
Vodeni izleti: slapovi Krke, Trogir, Primošten, Šibenik …

Do plaže: 50 m
Do središča Primoštena: 500 m
Hotel 3* se nahaja v senci borovcev na polotoku Raduča v bližini Primoštena. Hotel sestavlja več trinadstropnih stavb, ki so med seboj povezane, do višjih nadstropij vas lahko popelje tudi dvigalo. Vse sobe so z balkonom ali teraso ter pogledom na morje. V sobah je mini bar, klimatska naprava, sušilec las in SAT TV. Za goste so brezplačno na voljo zunanji oz. notranji bazen z ogrevano morsko vodo (26–28 °C), savna in fitnes.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 8. uri. Vožnja v Dalmacijo vse do Biograda na Moru, ki leži na malem polotočku. Sprehod po prijetnem letoviškem mestecu. Nadaljevanje vožnje v Primošten do našega hotela, ki se nahaja na polotoku Raduča, kjer bomo ostali ves čas našega bivanja. Nastanitev. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Peš se bomo sprehodili do starega dela Primoštena iz 16. stol., ki je bil nekdaj samostojen otoček, tekom stoletij pa so leseni most nadomestili z nasutjem in tako je nastal prikupen polotok. Ogledali si bomo glavni trg, kjer so čudovite kamnite hiše, se povzpeli do cerkvice sv. Jurija iz 15. stol. ter uživali na mestni rivi. Prosto za kosilo po želji. Vrnitev v hotel. Prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Ta dan si bomo ogledali Trogir. Obzidano srednjeveško mestno jedro je nastalo na ostankih grškega in rimskega mesta. Od 13. do 16. stol. je bilo tukaj pomembno kulturno in umetnostno središče Dalmacije. Sprehod po mestu z ogledom glavnih znamenitosti, še posebej katedrale z znamenitim Radovanovim portalom. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Po želji možnost celodnevnega izleta z ladjo (odločitev in plačilo vodniku v hotelu) do Narodnega parka »Slapovi Krke« s kosilom. Reka Krka je kraški fenomen, ki se prebija skozi apnenčasti svet proti morju in na poti ustvarja številna jezera, brzice in slapove. Na sprehodu skozi park si bomo ogledali vse te naravne lepote, vodne mline in etnografski muzej, seveda pa se bomo najdlje zadržali pri mogočnem slapu z imenom Skradinski Buk.

Zajtrk. Vožnja v Šibenik. Mesto leži v prelepem zalivu pod mogočnimi, nedavno obnovljenimi trdnjavami nedaleč od izliva reke Krke v morje. Ponaša se s čudovitimi spomeniki, med katerimi je gotovo najznamenitejša gotsko-renesančna katedrala sv. Jakoba, mojstrovina velikih arhitektov in kiparjev Juraja Dalmatinca in Nikole Florentinca. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, počitek … Večerja in nočitev.

Zajtrk. Vožnja mimo Zadra do Novigradskega morja, kjer se bomo podali na plovbo z ladjo po kanjonu reke Zrmanje, ki izvira pod Velebitom iz močnega kraškega izvira in se izliva v Novigradsko morje. Med plovbo nas čakajo čudoviti razgledi na pokrajino, kjer so v šestdesetih letih 20. stol. posneli filme o Vinetouju, poglavarju Apačev iz romanov Karla Maya. In še vrnitev v Ljubljano.

V ceno je vračunano: prevoz s turističnim avtobusom, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z balkonom in pogledom na morje, lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki in večerje) v hotelu s 3 zvezdicami, izleti po programu (razen izleta peti dan), osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi in plovba po kanjonu reke Zrmanje niso vračunane.

Mogoče vam bo všeč tudi

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

KONTAKTIRAJTE NAS