DOMOV

Stanje odhodov in prestavljenih potovanj

Spoštovani potniki,

kot ste seznanjeni že preko medijev, se v številnih evropskih državah soočamo s širitvijo novega koronavirusa. Verjamemo, da imamo tako mi, kot tudi vi, mnogo vprašanj glede nadaljnjega razvoja širitve virusa. Ob tem bi vas radi v nekaj točkah obvestili o korakih, ki jih bo naša agencija naredila v skladu z razvojem situacije doma in v tujini. Na koncu obvestila najdete tudi nekaj koristnih povezav v zvezi z novonastalo situacijo.

 • Zagotavljamo vam, da pri agenciji Quo Vadis varnost naših potnikov postavljamo na prvo mesto.
 • Pri agenciji Quo Vadis razvoj situacije aktivno spremljamo.
 • V izogib nepotrebnemu preplahu potnike obveščamo, da so najbolj relevantni viri informacij za slovenske državljane in državljanke ustrezni organi Republike Slovenije, ki nadzirajo situacijo.
Vsa potovanja in izleti do vključno 16. maja so trenutno prestavljeni na kasnejše termine – nove termine sproti objavljamo na naši spletni strani. Za vsa potovanja z odhodi po 17. maju bodo vsi že prijavljeni potniki pravočasno obveščeni. Vsa dosedanja vplačila prijavljenih potnikov so varna, vaše prijave so še vedno aktivne, potovanj ne odpovedujemo, ampak jih le prestavljamo na poznejše termine. 

Združenje turističnih agencij, katerega člani smo tudi mi, se usklajuje s številnimi državnimi organi, veliko stvari še ni jasnih, zato vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost, trenutno pa je na prvem mestu vaše in naše zdravje.

PRESTAVLJENA POTOVANJA IN IZLETI:

 • 27. pomladansko romanje na Hrvaško ter v Bosno in Hercegovino od 27. do 29. marca -> PRESTAVLJENO na nov termin: od 16. do 18. oktobra 2020
 • Medičejske vile in vrtovi v Toskani z dr. Juretom Vugo od 22. do 24. maja -> PRESTAVLJENO na nov termin: od 9. do 11. oktobra 2020
 • Ugodno povabilo za zveste potnike: Donavska Amazonka od 3. do 5. aprila -> PRESTAVLJENO na nov termin: od 4. do 6. septembra 2020
 • Samostani Dolenjske z dr. Šerbeljem 4. aprila -> PRESTAVLJENO na nov termin: 27. junija 2020
 • Baročna Štajerska z dr. Šerbeljem 18. aprila -> PRESTAVLJENO na nov termin: 11. julija 2020
 • Velikonočni zajtrk v Slovenskih goricah 4. aprila -> PRESTAVLJENO na nov termin: 27. junija 2020 (novo ime izleta: Slovenski zajtrk v Slovenskih goricah)
 • Veselo druženje na Bizeljskem 9. maja -> PRESTAVLJENO na nov termin: 5. septembra 2020
 • Narodni park Brioni 16. maja -> PRESTAVLJENO na nov termin: 3. oktobra 2020
 • Na Pyramidenkogel, najvišji leseni stolp na svetu 30. maja -> PRESTAVLJENO na nov termin: 26. septembra 2020
 • Nove termine prvomajskih potovanj preverite tukaj
OBRATOVALNI ČAS
Dosegljivi smo od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro po telefonu 031 66 33 11 ali preko elektronske pošte info@quovadis.si.
Agencija je za obiske trenutno še zaprta.
Vsekakor verjamemo, da se bo situacija kmalu vrnila v ustaljene tirnice in da bomo že spomladi skupaj povsem nemoteno ustvarjali nove spomine in odkrivali najlepše kotičke naše Stare celine.
Upoštevajte preventivne nasvete za preprečevanje okužbe pristojnih institucij in ostanite zdravi!
Hvala za razumevanje!

Vaša agencija Quo Vadis

 

Koristne povezave:

Nacionalni inštitut za javno zdravje

Pogosta vprašanja in odgovori – NIJZ

Ministrstvo za zunanje zadeve – priporočila potnikom

 

Obvestilo je bilo nazadnje posodobljeno: 1. 4. 2020