HOME
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Our offer

“Če radi potujemo in če želimo izlete in potovanja obdržati v lepem spominu, potem si moramo z izredno pozornostjo izbrati potovalno agencijo. Ni vseeno, s kom gremo na pot. Ko primerjamo programe med seboj, vse preradi gledamo samo na ceno. Seveda, čim nižja je, tem privlačnejši je program za nas. Ampak ni vedno tako. Zelo pomembno je, da natančno preberemo program in potem vse tisto, kar je zajeto in kar ni zajeto v ceno. Šele potem se lotimo primerjanja. Vendar je to šele začetek. Na sami poti se moramo prijetno počutiti, udobno nam mora biti v avtobusu in v hotelu, nikjer nas ne sme priganjati čas – saj smo vendar na izletu, vodnik – strokovno na visokem nivoju – nam mora vliti zaupanje in občutek, da je tukaj zares samo za nas. Celoten izlet ali potovanje mora postati DOGODEK, na katerega se bomo ob kateremkoli trenutku spomnili z velikim užitkom. Šele ko dosežemo vse to, vemo, da smo izbrali pravo agencijo!”

POTOVANJA IN IZLETI V LETU 2016

Vabljeni k ogledu naših spletnih strani, kjer je objavljena vsa ponudba naši potovanj, izletov, počitnic, strokovni potovanj z umetnostnim zgodovinarjem in romanj za leto 2016. Naše kataloge lahko tudi naročite brezplačno na dom. Pokličite na 01 518 50 50 ali izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo kataloge.
Kataloge za leto 2016si lahko ogledate tudi s klikom na posamezen katalog na levi strani.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE V TUJINI Z ASISTENCO

Tudi v tujini smo izpostavljeni boleznim ali nezgodam. Stroški, povezani z zdravljenjem, so v tujini še posebej visoki, zato svetujemo, da pred potovanjem poskrbite za sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco.

HOTELSKE REZERVACIJE

Pri nas lahko uredite rezervacijo hotelske namestitve kjerkoli po svetu. V ponudbi imamo namestitve različnih kategorij po ugodnih cenah. Pošljite nam vaše povpraševanje, z veseljem vam bomo pomagali!

[contact-form-7 404 "Not Found"]