DOMOV

Dolžine

1 dan

V Padovo prihaja izjemna razstava, posvečena velikemu Vincentu van Goghu, ki se posveča slikarjevemu celotnemu opusu in želi predstaviti vsa glavna stičišča na njegovi umetniški poti.

Cerknica - Stari trg pri Ložu - Križna gora - Nadlesk - Viševek - Šmarata - grad Snežnik

ZAGOTOVLJENO

Rifnik - Sladka gora - Rogatec - Rogaška Slatina

ZAGOTOVLJENO

Enodnevni izlet v Kozjanski park: Rogaška Slatina - Dobje pri Planini - Pilštajn - grad Podsreda - Levstikov mlin na Bistrici - Bizeljsko

Narodni park Brioni, ena najbolj obiskanih hrvaških znamenitosti nas pričakuje. Ogledali si bomo Fažano in se z ladjo zapeljali na otočje!

Povzpeli se bomo na Pyramidenkogel, najvišji leseni stolp na svetu in uživali v razgledu na Vrbsko jezero! Spotoma se ustavimo še v dolini Poden!

Odpravimo se na odkrivanje doline reke Radovne, ki skriva ene najlepših kotičkov naše domovine. Blejski vintgar, Mojstrana, slap Peričnik in še več!

Napoleonika - plovba iz Sesljana v Trst - Trst

Marija na Vejni - Oglej - Barbana - Gradež - Škocjan ob Soči

Obiskali bomo na novo odprto Pot med krošnjami in uživali v razgledih na Pohorske gozdove. Ustavili se bomo pri futurističnem KSEVT-u.

Krnski grad - Gospa Sveta - Vojvodski prestol - Šentvid ob Glini - Krka na Koroškem

Odrinimo na poletno pravljico med vršace Karnijskih alp. Spoznali bomo Socchieve, Mediis, Sauris di Sotto, Sauris di Sopra!

Skočili bomo čez mejo k našim zahodnim sosedom, kjer si bomo ogledali Rabeljsko jezero, ki je tesno povezano tudi z našo zgodovino.

Na dunajski železnici se bomo peljali z vlakom čez slikoviti Semmering. Vožnja skozi množico predorov in prelepi razgledi nas bodo navdušili!

Z dr. Ferdinandom Šerbeljem bomo odkrivali čudovito Posotelje. Brežiški grad, Bistrica ob Sotli, Olimje in še več! Vabljeni na odkrivanje kotičkov domovine!

Tudi tokrat se bomo udeležili zdaj že tradicionalnega jesenskega romanja, tokrat v objemu prečudovitih gora naše severne sosede Avstrije! Heiligenblut in Grossglockner vas vabita!

Skupaj bomo odkrivali okolico svetovno znanega Gardskega jezera, mogoče bomo poskusili pa tudi kakšno kapljico limonovca!

Trebnje - Mirna na Dolenjskem - Vesela gora - Šentrupert - Žalostna gora - Škocjan pri Novem mestu

Reka bo posebej prijetna za obisk med njenim prestolovanjem evropskemu kulturnemu prostoru. Hrvaško narodno gledališče, Trsat, Korzo in še več!

Letos se bomo na Martinovo odpravili v Prlekijo. Znana vinska regija prijaznih domačinov nas bo pričakala v pravem veselem vzdušju!