DOMOV

Prvomajska potovanja

ZAGOTOVLJENO

Starodavna civilizacija, prelepe pisane mošeje, observatoriji, neskončne puščave. Uzbekistan, kot ga še niste doživeli!

ZAGOTOVLJENO

Z letalom se odpravimo iz skrajnega zahoda Evrope in po mirnem letu čez atlantsko modrino zagledamo zeleno gmoto, ki je Madeira - otok bogat z bujnim rastjem in čudovitimi vasicami.

ZAGOTOVLJENO

Z letalom v Francijo, kjer se bomo potepali po dolini Loare in dveh izmed zgodovinsko najbolj markantnih pokrajin Francije!

ZAGOTOVLJENO

Dežela med ostrogo in peto italijanskega škornja ob obali Jadranskega morja, nas bo navduševala z žitnimi polji, oljčnimi gaji, vinogradi ter izjemnimi arhitekturnimi umetninami!

ZAGOTOVLJENO

Odpravite se z nami na fantastično riževo pojedino po receptih velikega kuharskega mojstra Gabriela Ferrona in odkrijte slikovito pokrajno Cinque Terre!

ZAGOTOVLJENO

Odletimo na otok ponosnih domačinov, ki so slavno zgodovino Irske ponesli v svet! Pogled na prelepe zelene pejsaže se bo najbolj prilegel ob vrčku vrhunskega piva.

ZAGOTOVLJENO

Prvomajski prazniki so kot nalašč za obisk ene najrazvitejših in najlepših držav na svetu, mogočne Švice. Travniki in zasneženi vrhovi, do koder nam seže pogled.

ZAGOTOVLJENO

Kalabrija leži na skrajnem jugu italijanskega škornja. Obdajata jo Tirensko morje na zahodu in Jonsko morje na vzhodu. Toplo podnebje, čudovito modre barve morja, skalne obale s peščenimi plažami, skrivnostna pogorja v notranjosti, bogata zgodovinska dediščina in prijetni okusi tradicionalnih jedi vabijo obiskovalce.

ZAGOTOVLJENO

Barcelona, Figueres, Girona, Montserrat, Tossa de Mar, Nica, Antibes ...

ZAGOTOVLJENO

Odkrijte Poljsko! Srečajte se z Baltskim morjem in velikimi poljskimi možmi ter občudujte čudovite draguljarske izdelke iz jantarja. Obiskali bomo tudi rojstni kraj papeža sv. Janeza Pavla II.

ZAGOTOVLJENO

Fiesole, oaza renesančne aristokracije s čudovito medičejsko vilo ter vila Peyron, kjer se bomo izgubljali v labirintu cvetlic ter romantična pokrajina Chianti.

ZAGOTOVLJENO

Dežela velikanskih vetrnic, dišečih tulipanov in lepo oblikovanih lesenih coklov nas vabi! Oglejmo si nekdanjo pomorsko velesilo.

ZAGOTOVLJENO

Najzahodnejša točka Evrope, odlična hrana, mila klima in večstoletna zgodovina nas bodo navdušili. Začutite Saudade med potepanjem po ozkih tlakovanih ulicah in obiskom neštetih tavern.

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS