DOMOV

Potovanja

Deželi izjemnih naravnih lepot z neustavljivo privlačnostjo!

Bi radi videli fjorde, pa nočete leteti? Torej z avtobusom in ladjo na pot! Težko je opisati - treba je doživeti! Znamenitosti Danske, Švedske in Norveške. Z ladjo po Norveških fjordih!

Čudovito križarjenje s 1.600 km dolgo plovbo po Volgi od Moskve do St. Peterburga! V ceni tudi urejanje vizuma, ogledi po programu in nastanitev v kabini z oknom!

St. Moritz; z žičnico na Piz Corvatsch - 3.303 m; z ladjo po jezeru Iseo; muzej Naronega parka Val Camonica - prazgodovinske risbe na skalah; čudovite vile in vrtovi ob jezeru Como.

ZAGOTOVLJENO

Adrenalinska tura z žičnicami! Sacra di San Michele, Le Puy-en-Velay, Grande Chartreuse, Annecy - alpski biser, Chamonix, prestolnica francoskega alpinizma.

Nemška alpska cesta povezuje Lindau ob Bodenskem jezeru s Kraljevim jezerom v Berchtesgadenskem narodnem parku. To je najstarejša panoramska cesta v Nemčiji.

Z zobato železnico na Brienzer Rothorn, Sankt Gallen s slovito knjižnico, Renski slapovi, Augst, privlačna stara mesta: Basel, Neuchatel, Murten, Fribourg, Bern ...

ZAGOTOVLJENO

Vabljeni na čudovito odkrivanje umetnostnih zakladov Kosova! Samostani srbske pravoslavne cerkve, znamenitosti Prištine, Prizrena, Djakovice, Peči, spotoma pa še Smederovo in Beograd.

POTOVANJE LETA! Potovanje po italijanski deželi Emilia-Romagna z ogledom Modene, Parme, Brisighelle, Verruchia, Dozze ... Čaka vas tečaj italijanskih kulinaričnih specialitet!

Praga - prestolnica Češke in eno najlepših mest v Evropi. Sprehodimo se po tlakovanih uličicah in si oglejmo kakšen pečat je v tem prelepem mestu pustil naš Plečnik.

Ena najslikovitejših nemških dežel nam ponuja čudovite neodkrite bisere. Obiščimo Ingolstadt, mesto Audi avtomobilov, veličastne gradove in preizkusimo kakšen vrček piva.

Čudoviti svet starodavnih plemiških rodbin in njihovih gradov

Papež Frančišek je apostolsko palačo v Castel Gandolfu odprl za obiskovalce! Romantično potepanje po rimskem podeželju s čudovitimi razgledi na jezeri Albano in Nemi.

Odpravimo se na Dunaj, kjer si bomo ogledali kako sta na cesarsko prestolnico vplivala naša velikana Fabiani in Plečnik. Slovenci smo pustili svoj pečat tudi na Dunaju!

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS