DOMOV

Potovanja

Čudovito križarjenje s 1.600 km dolgo plovbo po Volgi od Moskve do St. Peterburga! V ceni tudi ogledi po programu in nastanitev v kabini z oknom!

ZAGOTOVLJENO

Spoznajmo čudovito deželo bogatih arheoloških najdišč, starodavnih samostanov, izjemne ljudske arhitekture, nepopisno lepe narave divjih sotesk in romantičnih jezer ter seveda prijaznih in dobrih ljudi!

Lacij, pokrajina čudovitih zakladov! Videli bomo park kamnitih pošastih v Bomarzu, vrtove vile Lante, se sprehodili po Viterbu -mestu papežev, občudovali bomo palačo Farnese, obiskali Tivoli z vilo d'Este ter v skale pripeti samostan sv. Benedikta v Subiacu. Čaka nas tudi papeška rezidenca v Castel Gandolfu in Santa Maria Antiqua v Rimu!

Izjemno potovanje z obiskom orientalskega Sarajeva, vožnjo z znamenito železnico na Mokri Gori in z ladjo po kanjonu reke Drine ...

Romantična Mantova, najlepši vrt na svetu Sigurta in Padova - eno najpomembnejših italijanskih umetnostnih središč

Veliki krog z Aranskim otočjem!

Najlepše znamenitosti Finske, Norveške in Švedske. Z Nordkappom in Lofotskimi otoki!

Čudoviti kraji Umbrije in Abruzza! Obiskali bomo starodavni Gubbio, Perugio z bogato Narodno galerijo, srednjeveški biser Assisi ... Uživali bomo na odkrivanju ljubkih srednjeveških mestec, čaka nas Spello, Sassovivo, Montefalco, Spoleto! Abruzzo pa nas bo navdušil z mogočnim Narodnim parkom Gran Sasso, kjer kraljuje najvišji vrh Corno Grande.

Za vse ljubitelje veličastnih palač ter čudovitih angleških vrtov in parkov. Obiskali bomo mogočni grad Windsor, slikovito vasico Bibury, baročno palačo Blenheim, univerzitetni Oxford, Stourhead s prekrasnim krajinskim parkom, skrivnostni Stonehenge, Hidcote Manor Garden, enega najboljših angleških vrtov, Shakespearov Stratford-upon-Avon, palačo Hampton Court ...

Vabljeni na potovanje v dolini Rena in Mozele. Videli bomo najmogočnejše nemške romanske cesarske katedrale v Speyerju, Mainzu, Trierju in Wormsu ter se z ladjo zapeljali po čudoviti reki Mozeli.

Ledeniški ekspres, slavna švicarska gorska železnica, ki povezuje St. Moritz in Zermatt oz. Piz Bernino in Matterhorn. Sedem in pol ur dolga panoramska vožnja z vlakom preko 291 mostov, skozi 91 tunelov ter čez prelaz Oberalp (2033 m) bo izjemno doživetje!

Lepot, ki jih skriva Romunija ni moč opisati, zato pojdite z nami na pot! Videli bomo mesta, mogočne trdnjave in gradove, utrjene cerkve, preproste vasice in neokrnjeno naravo, spoznavali bomo njeno bogato zgodovino ter vsakdanje življenje! Prevzela nas bo skrivnostna Transilvanija, lesene cerkve v Maramuresu, zapeljali se bomo vse do Črnega morja, kjer rimski pesnik Ovid že stoletja kljubuje času!

Potovanje leta po izboru naše agencije! Dordonja oz. fr. Dordogne je departma v jugozahodni Franciji. Težko bi našli pokrajino, ki je bolj francoska glede na številnost privlačnih gradov, slikovitih vasi in utrjenih mest, odličnost prazgodovinskih jamskih poslikav ter glede na izvrstnost kulinarike. Lahko bi jo primerjali s Toskano, zdi pa se nam, da vas bo očarala še bolj!

Vabljeni na pot v kraje, kjer bomo spoznavali izjemno kulturo in umetnost Etruščanov: Arezzo, Cortona, Castiglione del Lago, Chiusi, Orvieto, Bracciano, Cerveteri, Tarquinia, Pitigliano, Massa Marittima, Populonia, Volterra ...

Med nepozabnimi narodnimi parki in milijonskimi mesti! Narodni parki: Yosemite, Sekvoja, Grand Canyon ...

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS