DOMOV

Božična bajka v Mozirskem gaju

Z odličnim kosilom na turistični kmetiji

Božični sejmi

1 dan

Slovenija

Datum

15.12.2018

Cena

35,00 EUR pri najmanj 40 osebah42,00 EUR pri najmanj 30 osebah

Doplačila po želji

Odpovedni riziko: 2,10 EUR

Akontacija

20,00€

Prijavnina

/

Obisk čudovitega Mozirskega gaja, kjer lahko že skoraj štiri desetletja uživamo v prečudovitem naravnem okolju parka, od leta 2016 pa je park odprt tudi v decembrskem času, ko ga okrasijo z okoli 1,2 milijona božičnimi lučkami, oblikovanimi v atraktivne oblike, ki ustvarjajo božično bajko! Svoje želje bomo lahko zaupali pravljičnim vilam, se okrepčali s sladkimi prigrizki in vročim kuhanim vinom in se prepustili čudežem narave pozimi.

Opis poti

Odhod iz Ljubljane ob 8. uri. Vožnja v Celje, po velikosti in gospodarskem pomenu tretje slovensko mesto. Leži v najnižjem delu Celjske kotline ob sotočju Voglajne in Savinje. Dolga in bogata zgodovina (Rimljani, Celjski grofje, Habsburžani …) je obdarila mesto z mnogimi zakladi. Na sprehodu po mestu si bomo ogledali opatijsko cerkev sv. Danijela z znamenito gotsko Celjsko kapelo in Marijino znamenje na glavnem trgu. Obiskali bomo tudi Staro grofijo, renesančno stavbo iz leta 1600 z znamenitim Celjskim stropom v viteški dvorani, ki predstavlja vrh renesančnega slikarstva na Slovenskem. Prosto za nakupe po želji na celjskem božičnem sejmu. Vožnja do turistične kmetije, kjer nas bo čakalo odlično kosilo! Nato obisk čudovitega Mozirskega gaja, kjer lahko že skoraj štiri desetletja uživamo v prečudovitem naravnem okolju parka, od leta 2016 pa je park odprt tudi v decembrskem času, ko ga okrasijo z okoli 1,2 milijona božičnimi lučkami, oblikovanimi v atraktivne oblike, ki ustvarjajo božično bajko! Svoje želje bomo lahko zaupali pravljičnim vilam, se okrepčali s sladkimi prigrizki in vročim kuhanim vinom in se prepustili čudežem narave pozimi. Vrnitev v Ljubljano.

Ni zemljevida poti.

V ceno je vračunano: avtobusni prevoz, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija. Vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi niso vračunane.

Mogoče vam bo všeč tudi

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS