DOMOV

Uporaba piškotkov in izjava o zasebnosti

Uporaba piškotkov na spletni strani

Spremenjen Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) je začel veljati v začetku leta 2013 in prinesel posodobljena pravila glede uporabe piškotkov za shranjevanje oz. dostop do informacij, ki se shranijo na naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do spletnih strani.

Naša spletna stran www.quovadis.si uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta. Spletna stran tako omogoča olajšano uporabo funkcij, saj s pomočjo shranjenih piškotkov prepozna vaš računalnik in vam omogoči enostavnejšo uporabo naših storitev. Uporabljamo piškotke, ki nam predstavijo koliko uporabnikov obišče našo spletno stran in kako pogosto. Shranjene piškotke lahko sami kadarkoli izbrišete s svojega računalnika.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Ime piškotka Namen Trajanje
1P_JAR google 1 mesec
NID google 6 mesecev
PH_HPXY_CHECK CMS sistem, ohranjanje seje uporabnika Do konca seje
__unam rešitev za deljenje vsebin ShareThis 9 mesecev
__sharethis_cookie_test__ rešitev za deljenje vsebin ShareThis Do konca seje
__stid rešitev za deljenje vsebin ShareThis 1 leto
__uset rešitev za deljenje vsebin ShareThis 1 dan
_ga google analytics 2 leti
_gat google analytics 1 leto
_gid google analytics 1 leto
__utmx google analytics 18 mesecev
__utmxx google analytics 18 mesecev
fr facebook 3 mesece

To spletno stran upravlja Quo Vadis d.o.o.

Podjetje QUO VADIS d.o.o. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh www.quovadis.si razpolagalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), vaših osebnih podatkov pa ne bo prodajalo ali dajalo v najem tretjim osebam.

S prijavo na katerikoli aranžma podjetja QUO VADIS d.o.o. soglašate, da podjetju QUO VADIS d.o.o. dovolite uporabo vaših osebnih podatkov. Vaše osebne podatke zbiramo in / ali posredujemo v okviru zakonskih predpisov, in ko je to potrebno za izvedbo vaše prijave na naša potovanja in izlete, pri posredovanju podatkov organizatorju turističnih storitev, pri naročilu naših novic, pri sodelovanju v nagradnih igrah, pri izpolnjevanju formularjev …

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS