DOMOV

Dolžine

9–15 dni

Poletimo skupaj na drugi konec sveta, na odročno japonsko otočje, kjer bomo lahko videli edinstven spoj tradicionalnega in futurističnega!

Starodavna civilizacija, prelepe pisane mošeje, observatoriji, neskončne puščave. Uzbekistan, kot ga še niste doživeli!

Albanija, mediteranska dežela, ki ji domačini pravijo Shqipëria nas bo presenetila s svojo čudovito naravo, slikovitimi mesteci, po katerih so se sprehajali že Iliri in Rimljani, in gostoljubnostjo domačinov. Videli bomo lepe albanske plaže, se zgubljali na pisanih bazarjih in raziskovali tisočletno zgodovino albanskega naroda.

Čudovito križarjenje s 1.600 km dolgo plovbo po Volgi od Moskve do St. Peterburga! V ceni tudi ogledi po programu in nastanitev v kabini z oknom!

Vzhodnoslovanske prestolnice: Kijev, Minsk in Varšava.

Veliki krog z Aranskim otočjem!

Najlepše znamenitosti Finske, Norveške in Švedske. Z Nordkappom in Lofotskimi otoki!

Pozabljena, a prelepa mediteranska dežela.

Naše potovanje na Sicilijo je namenjeno počitnikovanju, hkrati pa nenapornim izletom, kjer bomo spoznavali najimenitnejše umetnine in naravne lepote!

Lepot, ki jih skriva Romunija ni moč opisati, zato pojdite z nami na pot! Videli bomo mesta, mogočne trdnjave in gradove, utrjene cerkve, preproste vasice in neokrnjeno naravo, spoznavali bomo njeno bogato zgodovino ter vsakdanje življenje! Prevzela nas bo skrivnostna Transilvanija, lesene cerkve v Maramuresu, zapeljali se bomo vse do Črnega morja, kjer rimski pesnik Ovid že stoletja kljubuje času!

Med nepozabnimi narodnimi parki in milijonskimi mesti! Narodni parki: Yosemite, Sekvoja, Grand Canyon ...

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS