DOMOV

Dolžine

5–8 dni

ZAGOTOVLJENO

Z letalom se odpravimo iz skrajnega zahoda Evrope in po mirnem letu čez atlantsko modrino zagledamo zeleno gmoto, ki je Madeira - otok bogat z bujnim rastjem in čudovitimi vasicami.

ZAGOTOVLJENO

Z letalom v Francijo, kjer se bomo potepali po dolini Loare in dveh izmed zgodovinsko najbolj markantnih pokrajin Francije!

ZAGOTOVLJENO

Dežela med ostrogo in peto italijanskega škornja ob obali Jadranskega morja, nas bo navduševala z žitnimi polji, oljčnimi gaji, vinogradi ter izjemnimi arhitekturnimi umetninami!

ZAGOTOVLJENO

Odletimo na otok ponosnih domačinov, ki so slavno zgodovino Irske ponesli v svet! Pogled na prelepe zelene pejsaže se bo najbolj prilegel ob vrčku vrhunskega piva.

ZAGOTOVLJENO

Prvomajsko romanje ob srebrnem jubileju posvečenja msgr. Alojza Urana in agencij Quo Vadis. Klokoty, Praga, Kutna Hora, Sedlec, Zelena Hora ...

ZAGOTOVLJENO

Prvomajski prazniki so kot nalašč za obisk ene najrazvitejših in najlepših držav na svetu, mogočne Švice. Travniki in zasneženi vrhovi, do koder nam seže pogled.

ZAGOTOVLJENO

Kalabrija leži na skrajnem jugu italijanskega škornja. Obdajata jo Tirensko morje na zahodu in Jonsko morje na vzhodu. Toplo podnebje, čudovito modre barve morja, skalne obale s peščenimi plažami, skrivnostna pogorja v notranjosti, bogata zgodovinska dediščina in prijetni okusi tradicionalnih jedi vabijo obiskovalce.

ZAGOTOVLJENO

Barcelona, Figueres, Girona, Montserrat, Tossa de Mar, Nica, Antibes ...

ZAGOTOVLJENO

Odkrijte Poljsko! Srečajte se z Baltskim morjem in velikimi poljskimi možmi ter občudujte čudovite draguljarske izdelke iz jantarja. Obiskali bomo tudi rojstni kraj papeža sv. Janeza Pavla II.

ZAGOTOVLJENO

Dežela velikanskih vetrnic, dišečih tulipanov in lepo oblikovanih lesenih coklov nas vabi! Oglejmo si nekdanjo pomorsko velesilo.

ZAGOTOVLJENO

Najzahodnejša točka Evrope, odlična hrana, mila klima in večstoletna zgodovina nas bodo navdušili. Začutite Saudade med potepanjem po ozkih tlakovanih ulicah in obiskom neštetih tavern.

Romali bomo pod ogromni Kavkaz, kjer bomo obiskali dve izmed najstarejših krščanskih držav. Kavkaški lepotici sta nepravično zapostavljeni!

Romali bomo po slavni poti Camino de Santiago! Pot pričnemo v Lurdu in nadaljujemo s petdnevno hojo, ki nas bo peljala skozi najlepše kotičke Španije.

Zdravstvuyte! Romajmo skupaj v carsko prestolnico največje države na svetu in v 'tretji Rim'! Moskva, čudoviti Sankt Peterburg in še mnogo več!

ZAGOTOVLJENO

Spoznajmo čudovito deželo bogatih arheoloških najdišč, starodavnih samostanov, izjemne ljudske arhitekture, nepopisno lepe narave divjih sotesk in romantičnih jezer ter seveda prijaznih in dobrih ljudi!

Lacij, pokrajina čudovitih zakladov! Videli bomo park kamnitih pošastih v Bomarzu, vrtove vile Lante, se sprehodili po Viterbu -mestu papežev, občudovali bomo palačo Farnese, obiskali Tivoli z vilo d'Este ter v skale pripeti samostan sv. Benedikta v Subiacu. Čaka nas tudi papeška rezidenca v Castel Gandolfu in Santa Maria Antiqua v Rimu!

Ob 10-letnici revije Reporter vabljeni na romanje na Poljsko po poteh sv. Janeza Pavla II. Wadowice, Krakow, Kalwaria Zebrzydowska, Wieliczka, Oswięcim, Čenstohova, Olomouc

Počitniško potepanje in raziskovanje okolice

Šest dni na Tirolskem v pravem tirolskem hotelu, kjer nas bodo razvajali z dobro hrano! Hotel nudi prav vse, da se bomo dobro počutili, tudi savno in bazen na lepem vrtu!

Za vse ljubitelje veličastnih palač ter čudovitih angleških vrtov in parkov. Obiskali bomo mogočni grad Windsor, slikovito vasico Bibury, baročno palačo Blenheim, univerzitetni Oxford, Stourhead s prekrasnim krajinskim parkom, skrivnostni Stonehenge, Hidcote Manor Garden, enega najboljših angleških vrtov, Shakespearov Stratford-upon-Avon, palačo Hampton Court ...

Počitnice v čudovitem gorskem okolju.

Lastovsko otočje so leta 2006 razglasili za naravni park. Obala je večinoma nedostopna, v notranjosti pa so med številnimi griči rodovitna kraška polja z vinogradi in oljčni gaji.

Sredi čudovitega narodnega parka. Raj za sprehajalce, kopanje v kristalno čistem morjuali pa v toplem jezeru, izleti z ladjo, avtobusom in peš, občudovanje naravne in kulturne dediščine.

Peščene plaže, toplo morje, sprehodi ob obali ... Slikoviti izleti z ladjo: otok Biševo z Modro špiljo ter z ladjo okoli otoka Vis.

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena! Vse sobe z balkonom in pogledom na morje! Od hotela do plaže le nekaj metrov! Z vodenimi izleti!

Dugi otok je raj za ljubitelje neokrnjene narave, saj očara z Narodnim parkom Telašćica in plažo Sakarun, ki velja za eno izmed najlepših peščenih plaž Jadrana s turkizno barvo morja.

Ste za počitnice na enem najatraktivnejših otokov v Jadranu? Želite bivati v hotelu sredi borovega gozdička, ki ponuja neskončne sprehajalne možnosti? Potem vas vabimo na Hvar!

Odličen hotel v borovem gozdičku na polotoku v neposredni bližini Primoštena! Vse sobe z balkonom in pogledom na morje! Od hotela do plaže le nekaj metrov! Vodeni izleti: slapovi Krke, Trogir, Primošten, Šibenik …

Korčula, otok znan po čudovitih plažah, odlični gastronomski ponudbi in lokalnih vinih: plavac, pošip in rukatac, vrhunsko pa je tudi korčulsko oljčno olje!

Uživanje na prelepi obali in odkrivanje čudovitih naravnih in kulturnih spomenikov.

Potovanje leta po izboru naše agencije! Dordonja oz. fr. Dordogne je departma v jugozahodni Franciji. Težko bi našli pokrajino, ki je bolj francoska glede na številnost privlačnih gradov, slikovitih vasi in utrjenih mest, odličnost prazgodovinskih jamskih poslikav ter glede na izvrstnost kulinarike. Lahko bi jo primerjali s Toskano, zdi pa se nam, da vas bo očarala še bolj!

Oktobrsko romanje v Lurd, kraj številnih čudežev, molitve in upanja. Obiskali bomo Cremono, Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, Le Pont du Gard in Sacra di San Michele, Lurdu pa namenili dva dni!

Tokrat bomo romali v Španijo in na Portugalsko, dve čudoviti deželi, kjer se nahajata dve izmed najpomembnejših svetišč, Fatima in Santiago!

Vabljeni na pot v kraje, kjer bomo spoznavali izjemno kulturo in umetnost Etruščanov: Arezzo, Cortona, Castiglione del Lago, Chiusi, Orvieto, Bracciano, Cerveteri, Tarquinia, Pitigliano, Massa Marittima, Populonia, Volterra ...

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS