DOMOV

Dolžine

2–4 dni

ZAGOTOVLJENO

Odpravite se z nami na fantastično riževo pojedino po receptih velikega kuharskega mojstra Gabriela Ferrona in odkrijte slikovito pokrajno Cinque Terre!

ZAGOTOVLJENO

Fiesole, oaza renesančne aristokracije s čudovito medičejsko vilo ter vila Peyron, kjer se bomo izgubljali v labirintu cvetlic ter romantična pokrajina Chianti.

ZAGOTOVLJENO

V Milanu si bomo ogledali tudi muzej svetovno znane operne hiše Scala in pinakoteko Brera, kjer so predstavljeni vrhunski italijanski slikarji.

Izjemno potovanje z obiskom orientalskega Sarajeva, vožnjo z znamenito železnico na Mokri Gori in z ladjo po kanjonu reke Drine ...

Romantična Mantova, najlepši vrt na svetu Sigurta in Padova - eno najpomembnejših italijanskih umetnostnih središč

Čudoviti kraji Umbrije in Abruzza! Obiskali bomo starodavni Gubbio, Perugio z bogato Narodno galerijo, srednjeveški biser Assisi ... Uživali bomo na odkrivanju ljubkih srednjeveških mestec, čaka nas Spello, Sassovivo, Montefalco, Spoleto! Abruzzo pa nas bo navdušil z mogočnim Narodnim parkom Gran Sasso, kjer kraljuje najvišji vrh Corno Grande.

Vabljeni na potovanje v dolini Rena in Mozele. Videli bomo najmogočnejše nemške romanske cesarske katedrale v Speyerju, Mainzu, Trierju in Wormsu ter se z ladjo zapeljali po čudoviti reki Mozeli.

Ledeniški ekspres, slavna švicarska gorska železnica, ki povezuje St. Moritz in Zermatt oz. Piz Bernino in Matterhorn. Sedem in pol ur dolga panoramska vožnja z vlakom preko 291 mostov, skozi 91 tunelov ter čez prelaz Oberalp (2033 m) bo izjemno doživetje!

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS