DOMOV

Dolžine

1 dan

ZAGOTOVLJENO

Razstava leta v Palladijevi baziliki v Vicenzi! Skupaj si oglejmo vsa najlepša dela velikega Vincenta van Gogha, spoznajmo njegovo ustvarjanje in življenje. Na ogled bo na voljo tudi pisemska korespondenca z njegovim bratom Theom!

Preživite praznični dan v čudoviti Karniji! Obisk ljubkih furlanskih mestec Humina in Pušje vasi, ogled jaslic v Sutriu in sprehod po praznično okrašenih ulicah!

Furlanski biser San Daniele in pokušnja pršuta ter obisk najlepših božičnih sejmov v Vidmu!

Ob 300-letnici rojstva Marije Terezije (1717–1780) se v Trstu odvija razstava, ki postavlja v ospredje veliko cesarico in njeno vlogo pri razvoju Trsta.

Italijanskemu Trevisu se ponovno obeta izjemen dogodek za umetnostne sladokusce! Prihaja čudovita razstava najlepših del največjega francoskega kiparja Augusta Rodina (1840–1917), Michelangela 20. stol.

Vabljeni na veselo druženje z msgr. Alojzen Uranom v Podjuno. Romarska maša bo na gori sv. Heme, ogledali si bomo arheološko najdišče, grad Elberstein, Globasnico z Romarskim muzejem, Železno Kaplo ...

Dunajska galerija Kunstforum pripravlja obširno razstavo, posvečeno ameriškemu vizualnemu umetniku Manu Rayu (1890–1976), ki ga poznamo kot pomembnega predstavnika dadaizma in nadrealizma.

Romarska maša na Sveti gori, ogled vasice Plešce s Palčavo šišo, Osilnice, Kočevske Reke in Gotenice.

Stara münchenska pinakoteka predstavlja razstavo "Firence, mesto slikarjev - od Giotta do Leonarda da Vincija" kjer v ospredje postavlja sto del velikih slikarjev italijanskih Firenc 14. in 15. stol.

INFORMACIJE

Vodnikova 130, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 518 50 50

E-pošta: info@quovadis.si

Odprto od ponedeljka do petka
med 9. in 17. uro

FACEBOOK

KONTAKTIRAJTE NAS